- 26 Ocak 2021
- 40.979
- 40.233
- 3.078
Net arabistanda onaylamamis galiba o sırada indirmek lazım hemen takımagalan geliyorsa hermosoyu da çözmek lazım yanına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net arabistanda onaylamamis galiba o sırada indirmek lazım hemen takımagalan geliyorsa hermosoyu da çözmek lazım yanına
birşeyin fiyatının yüksek olup olmaması alım gücüyle alakalıdır. bir zengin için ferrari pahalı değilken bir memur için çok pahalıdır. ingiliz takımları o zengin biz ise orta halli memur oluyoruz malesefBu arada ,hiç bilgisi olmadan twittera bakıp boş konuşan çok kişi var
Sara nin fiyatı hiç yüksek değil
Açın üşenmeyin kucumsediginiz championship takımları transferlere nasıl paralar veriyor bir görün ondan sonra ahkam kesin
Göster lan taraftarlarının yorumlarınıJavi Galán ile alakalı gerek Atletico Madrid, gerek Sociedad, gerekse Celta Vigo taraftarlarının tümünün yorumu olumlu. Hiçbir takımda ana plan Sol Beki olmamış ama her oynadığında çok iyi savunma yaptığını ve topla da iyi olduğunu söylüyorlar. Bakalım gelecek mi?️
Ekli dosyayı görüntüle 258179
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yerden düzeltmeye başlamak lazım işte, yanlıştan iyi örnek çıkmıyor maalesef. Aksi halde, dipsiz kuyuya dönüyor iş ki şu anda döndü de. Tüm bu yapılan hataları görüp aksiyon almalıydık ama tadımız kaçmasın politikası güdüldü ve hatalar halının altına süpürüldü. Şu ana kadar oynanan maçlarda ise takke düştü, kel iyice göründü. BJK'de Atiba'nın son 3 yılı 1'er yıllık uzatmalarla geçmişti mesela. Adama 2020'de 500 bin euro net maaş vermişler. Biz ise Muslera ve Mertens'e emeklilik yaşlarında prime maaşı ödeyeceğiz bu yıl ve kuvvetle muhtemel yaptıkları hatalar ve veremedikleri performanslarla çokça aldıkları maaş konuşulacak.Rakamları bir tık düşük söylediğini düşünüyorum; yani 1,5m olmazdı da 2m olurdu mantıken, onun dışında genel çerçeveye katılmakla beraber işte takımda düzenli oynamadığı halde 7-8m mu ne alan Zaha varken; kaç senedir kıçını kaldırıp top bile oynayamamış Ndombele'ye geçen sene o maaşı vermişken, yine Oliveira'ya oynamadığı halde 2 sene daha 2,75m ödeyecekken, Tete'ye falan kesenin ağzını açmışken ve üstüne bu yağlı maaş alan adamlar yerine Mertens ve Muslera'nın (ve tabi birkaç oyuncu daha) performanslarıyla şampiyon olmuşken o "maaşta indirim" teklifi kolay yapılamıyor. Adam çıkar bütün sene yatan adamlara bu paraları ödediniz, ödüyorsunuz, şimdi efsanemiz dediğiniz veya emekli olmak istediği halde 1 sene daha uzat diye ısrarcı olduğunuz bana gelince mi fazladan 1m'cuk battı derler. Demek bol paranız var ki bunları ödeyebiliyorsunuz der. Sen de bir şey diyemezsin. Diyeceğin hiçbir şey samimi/dürüst durmaz zaten.
Yıllardır ezbere söylenen "takım içi dengeler" ne demek kimse tam olarak bilmez ama buralarda baş gösteriyor işte. Sen yıllardır tutarlı bir maaş politikası izlemiş olsan, gelenler öncekilerle dengeli maaşlar alıyor olsa, o zaman dersin ki "bakın bu sene daha da iyi bir takım kurmaya çalışıyoruz, eksikleri tamamlıyoruz, CL'de bu sefer hedefe yürüyeceğiz ama siz de ne de olsa artık 1 yıl daha yaş alıyorsunuz, az biraz fedakarlık yapın, bak Mertens elbette çok değerlisin ama 2 yıl önceyle de tam aynı ücreti isteme bizden, çok değerlisin ama seni daha idareli kullanıcaz, alternatifli kadro yapmaya çalışıyoruz" falan, yine hemen "siz nasıl uygun görürseniz" demezler, pazarlık yaparlar ille ama daha makul olur, atıyorum CL'ye katılırsak az bişi daha veririz dersin, son 16'ya kalırsak da biraz daha veririz dersin. Zaten elin rahat olur, ödersin bonuslar da şartlar gerçekleşirse. Kendi elini zora sokmamış olursun. Onlara da ekstra motivasyon olur üstelik...
Bu işler doğru yürütülmüş olsaydı atıyorum Abdülkerim'in de kafası para işleriyle bu kadar karışmazdı, maaş yükseltme talepleri bu kadar olmazdı. Atıyorum Torreira'ya da kim bilir kaç para ekstradan kontrat yapmak zorunda kalmazdın, daha makul uzatırdın. Sara'ya bile muhtemelen bir tık daha düşük maaş öderdin... İpin ucunu bir kaçırdın mı gider böyle... FM değil gerçek hayat, her oyuncuyla birbirinden bağımsız pazarlık yapılmıyor öyle, ki oyunda bile biraz biraz var böyle şeyler...
Dirilii Ertuğrul a benzemiş lan bu
Avrupa maçlarında kim oynayacak?O değil de Shelvey'i bonservissiz almak gerek.Lig Maçları'nın çoğunda oynar Avrupa Maçları'nda da yedek olur..
Bütün oyuncular topu aldığı gibi dikiyorsa demek ki öyle isteniyor, hocamızın müthiş oyun formasyonu ile alakalı bir konu bu.Ya Allah aşkına sol bek fizikli olsa ne olacak tüm solu tek başına mı kapatacak adam ya da yediğimiz geçişlerde sol kanat gibi oynarken deparla mı savunacak kaç kere ve ne kadar mümkün bu? Galan malan ayağı top yapabiliyorsa belki çıkarken işimize yarar yemişim fiziğini o noktada yani, sol stoperimiz Apo da futbolla ilişiğini bitirdi zaten top çıkarma, savunma ne varsa yok o yüzden defansta fizikten önce akla ve tekniğe ihtiyacımız var top çıkmıyor aldığımızı dikiyoruz.
Şampiyonlar Ligi'ne gidersek 1'ini alırlar büyük ihtimalle Kerem abi.Amrabat'ı alırız diye düşünüyom.Bizi beklediğine inanıyom..Avrupa maçlarında kim oynayacak?
Sara'nın maliyeti boşa tartışılıyor, adamı doğru kullanırsan her maç dua edersin iyi ki almışız diye. Asıl kazıklandığımız transfer Jelert gibi duruyor. Ben bu herifi Kopenhag'da hiç alıcı gözle izlememiştim, zaten hepsi birbirine benziyor isim ve oynayış olarak. 1-2 oyuncu hariç hiçbiri öyle öne çıkmıyordu. Boyu ve fiziğinden ötürü tereddüt etmemiştim herhalde oyuncuya kene gibi yapışarak o dezavantajını tolere ediyordur düşüncesi ile ama elemandaki fizik U17, onu tolere edecek bir oyun tarzı da yok. Hücumda iş yapar gibi dursa da, defansif olarak büyük zaaflar doğurabilir. YB maçında 2 metrelik herifler kucakta gezdirdi. Umarım normal hali de böyle değildir.