- 12 Ocak 2013
- 50.627
- 59.906
- 4.323
Galan malan kim geliyorsa gelsin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ferdi'ye benzer bir profil desek yanlış olmaz. Top sürer, baskıdan çıkabilir, ayağı fena değildir, defansif yönü ortalamadır. Son sezonunu bilmiyorum ama yıllardır gördüğüm Galan böyle bir profildiBu adam nasil oyuncu bilen var mi? Sen izledin mi mesela, renktas?
Suat Kara renktaş ile biraz muhabbet ettik oyuncu özelinde PM vasıtasıyla, çok şey anlattı, özetle gelirse ilaç olur diyor.Bu adam nasil oyuncu bilen var mi? Sen izledin mi mesela, renktas?
Baktı takımın başında Okan var gelmek istememiş olabilir reis yavHavalı oldun lodi
Iyi haber.Suat Kara renktaş ile biraz muhabbet ettik oyuncu özelinde PM vasıtasıyla, çok şey anlattı, özetle gelirse ilaç olur diyor.
Adını ilk defa duydumbilen birine soralım
@Samet Nalbant
PM lerde de sevgi ve selamlar yazıyor mu diye merak ettim bak simdiSuat Kara renktaş ile biraz muhabbet ettik oyuncu özelinde PM vasıtasıyla, çok şey anlattı, özetle gelirse ilaç olur diyor.
Her zaman.PM lerde de sevgi ve selamlar yazıyor mu diye merak ettim bak simdiKibar adam vesselam.
iyi bi şey olsa simone kapı kapı dolandırmaz satmak içinAdını ilk defa duydum
Ful maçını atarsan 2 dk ya in mi cin mi söylerim
Elde galan topçuları topluyoruz