Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gary medel de böyleydi işte top kapsın diye temposundan yararlanabilirsin sadece1,67 boyda sadece oraya buraya koşan adamdan bahsediyorsun yav.
Bayern maçında ezilmedi ama onu ne yapacağız. Melo ile oyunsal olarak en ufak alakaları yok melo yeri gelir şerefsiz gibi davranır yeri gelir rakibi kart görmeden sakatlayabilecek seviyede üst klasman bir herifti. Torreira asla o seviyeye çıkmadı zaten.
Müthiş dişlinin parçası kendisi ve bizde diye her topa yetiş her topa bas dersen adamı mala çevirirsin.
Aynısını meloya yaptıraydık bakalım ne kadar dayanıyordu.
Gürpüz falan elinde bayağı sağlam genç var cesaret edip forma verirse olur.54 dakika ortalama ile oyuncu yetiştiremeyizBizim esas konuşmamız gereken şey altyapı bana göre Okan hoca 3 yıldır 1 tane bile altyapıdan bir çocuğu a takıma çıkarıp rotasyona bile koymadı, altyapimiz kötü bu doğru ama koskoca altyapıdan 1 tane bile mi çocuk yok 3 yıldır
8jk çatır çatır oyuncu çıkarıyor bizde 1 tane bile yeni genç kampa götürülmedi
Hadi altyapıda yok anadoludan vs altyapıya katılacak çocuklarda arastirmiyotuz
Bizim esas konuşmamız gereken şey altyapı bana göre Okan hoca 3 yıldır 1 tane bile altyapıdan bir çocuğu a takıma çıkarıp rotasyona bile koymadı, altyapimiz kötü bu doğru ama koskoca altyapıdan 1 tane bile mi çocuk yok 3 yıldır
Bu konuya katılıyorum. Ali Turap'ı bir maç sonra bir daha denemedi mesela bir dene. Efe'yi biraz oynat. Bu yönetiminde GS'ye yaptığı en büyük kötülük alt yapı konusunadır. Hiç ilgilenmediler ve ilgilenmiyorlar. İşin kötüsü bu konuda doğru dürüst eleştiride yok maalesef. Transfer yangını yerine keşke bu konudan vurulsaydı yönetim.Bizim esas konuşmamız gereken şey altyapı bana göre Okan hoca 3 yıldır 1 tane bile altyapıdan bir çocuğu a takıma çıkarıp rotasyona bile koymadı, altyapimiz kötü bu doğru ama koskoca altyapıdan 1 tane bile mi çocuk yok 3 yıldır
Ya oyun kuruyor herif aslında da kurgusal olarak bence çok riske girmiyor. Topla kat edebilen bir oyuncu aslında ama biz adama sadece koş modeli yüklemişiz gibi oynuyor.Gary medel de böyleydi işte top kapsın diye temposundan yararlanabilirsin sadece
Top sendeyken ??
Ne araya oynar ne skor yapar ne rakip sindirir ne hava topu var ne topla dribling yapar ne baskın oynar
Oraya buraya koşturma harici tüm özellikleri kötü olduğu için biz os ararken hem skor yapan,hem top kapan,hem baskın oynayan,,hem fizikli,hem atlet,hem kreatif,hem playmakerlık yapabilen,hem savunma yapan,hem hava topu alan,hem ceza sahasına giren birini arıyoruz ve doğal olarak bulamıyoruz çünkü böyle biri yok varsa da 50m üstü
Biraz geniş düşün bana hak vereceğine,lan aynen he diyeceğine eminim
2li de çoğu konuda seni eksik bırakıyoYa oyun kuruyor herif aslında da kurgusal olarak bence çok riske girmiyor. Topla kat edebilen bir oyuncu aslında ama biz adama sadece koş modeli yüklemişiz gibi oynuyor.
Geçen seneden beri de toreira ver diye orta sahada üstünlük kuramadığımızı düşündüğümü söylüyorum. Farklı bir kişinin elinde canavara dönüşebilir bu herif.
Sadece koşturduğumuz bir herife destek sağlamıyoruz bunu yaptığımız gibi birde orta sahada çoğalan takıma karşı da torreira kurtarcı olsun istiyoruz.
Adamı 6 numarada süpürücü olarak kullansak bile orta sahaya çağ atlatır. Bizim be yaptığımız belli değil.35 m2 alanda sadece torreira olsun kafası sağlıklı bir kurgu değil bunu yaparken de stoperlerin arasını da 30 metre açıyoruz.
Takım şey diye bağırıyor tam buraya 3 adam koyun gol yiyelim atağa çıkamayalım.
Şu kafada oynayan bir takım 3.lig takımına yenilir ki terim döneminde olanın benzerini de bu sene yaşarız muhtemelen.
Ya boş yapıp duruyorsun, yuhhh ya yuhhh şu takımda en son eleştirilecek oyuncu torreira'dir. Hiçbir mantıklı açıklaman yok sen 2 sene şampiyon olduysan en önemli pay bu adamdır2li de çoğu konuda seni eksik bırakıyo
3lü oynarsan tam verim alırsın dediğin rolde ama 3lü oynamıyoruz
Oyundur yerleşimdir onlar zaten bildiğimiz sorunlar ama topu bi alıp da 2 adım süremezmisin ya 2.5 senedir
Pres harici diğer özellikleri vasat,kısa ve çevik diye hızlı sanılıyo ama hızlı da değil yanından herkes fişek gibi akıp gidiyo
Ya boş yapıp duruyorsun, yuhhh ya yuhhh şu takımda en son eleştirilecek oyuncu torreira'dir. Hiçbir mantıklı açıklaman yok sen 2 sene şampiyon olduysan en önemli pay bu adamdır
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi