- 29 Ocak 2011
- 47.649
- 19.512
- 2.898
elimizde la masia yada chelsea'nin veletlerden olsa Okan buruk yine bi tanesini bile oynatmaz.yauv zaten bizim başlı başına sorunumuz okan!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elimizde la masia yada chelsea'nin veletlerden olsa Okan buruk yine bi tanesini bile oynatmaz.yauv zaten bizim başlı başına sorunumuz okan!
Boş yapan sensin söylediklerimin hangisi yanlış,şu söylediğin şu sebeple yanlış de sav sun konuşalımYa boş yapıp duruyorsun, yuhhh ya yuhhh şu takımda en son eleştirilecek oyuncu torreira'dir. Hiçbir mantıklı açıklaman yok sen 2 sene şampiyon olduysan en önemli pay bu adamdır
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
elimizde la masia yada chelsea'nin veletlerden olsa Okan buruk yine bi tanesini bile oynatmaz.
bu takım kazanan takımsa salı günü maçı hiç izlemeyelim
forumda da yaptıgın 10 yorumun 9'u tutmuyor. forumu da bırak.iddaa oynamayı bırakıyorum
dün yaptığım kupon paokun 95. dakika attığı golle gitmiş! geri kalan 9 maç tutmuş!
abv böyle işin!
Fenerbahçe’nin yapacağı transferleri tartışıyoruz. Sayfamıza Like atıp abone olursanız sevinirizBu başlık hala neden var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Torreira olmasa bu takım çok daha fazla geçiş yer, takımın ön alan presinde ciddi derecede azalma var, rakipler rahat pasla çıkabiliyorda artık bunda mertensin yaşından da kaynaklanıyor.Boş yapan sensin söylediklerimin hangisi yanlış,şu söylediğin şu sebeple yanlış de sav sun konuşalım
Okan da seni 2 sene şampiyon yaptı ama rezalet oynatıyo
Kazmanın teki fener macinda iyi oynadı diye kıymetli oldu. Daha bı kaç gün önce Karabağ maçında izledim o maçta da leş attı.pionun tmsine bakayım dedim
koskocaman ROGON gördüm![]()
Scout ekibinin oyuncu oneripte çoğunlukla kötü cıktıgıns daır ya da bu adamların basımızdakı salaklar tarafından cıddıye alındıgına daır bır veri var mı elinizde. Ben hiç sanmıyorum çunku komısyondan komisyona menajer sen menajere zıplıyorlar sureklı görüldüğü hal itibari ilekulup şu foruma gelse dese ki gençler 30 milyon limitimiz var bize en uygun topçuları bulun eksikleri kapatın dese
10 günlük çalışmayla tüm eksikleri en uygun ve doğru topçularla bulur
25 milyon euroda kulube geri iade ederdik
İşte Emre Urkucan öyle bir torpilli YETERSİZ!!!!
![]()
Felix Uduokhai - Spielerprofil 25/26
Felix Uduokhai, 28, aus Deutschland ➤ Besiktas JK, seit 2025 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 3,50 Mio. € ➤ * 09.09.1997 in Annaberg-Buchholz, Deutschlandwww.transfermarkt.de
Bejekem Urukhai'i aliyormus. 5,3 + 2 milyon bonus + 20% pay yaziyor almanlar.
Brighton Ferdiden sonra 30 milyona O'Rileyi de aliyormus. Adamlar baya costu. Bize ucuza tek senesi kalan Moderi versinler OS'e alternatif olur
PSG geçen hafta lig maçında ilk 11 de 3 tane altyapıdan oynattı, ikisi 18 yaşında, bi tanesi 16 yaşında : )Bizim esas konuşmamız gereken şey altyapı bana göre Okan hoca 3 yıldır 1 tane bile altyapıdan bir çocuğu a takıma çıkarıp rotasyona bile koymadı, altyapimiz kötü bu doğru ama koskoca altyapıdan 1 tane bile mi çocuk yok 3 yıldır
8jk çatır çatır oyuncu çıkarıyor bizde 1 tane bile yeni genç kampa götürülmedi
Hadi altyapıda yok anadoludan vs altyapıya katılacak çocuklarda arastirmiyotuz
forumda da yaptıgın 10 yorumun 9'u tutmuyor. forumu da bırak