Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batman'i kaptırınca Coman'ı mı alacaklarmış??

Herif nasıl pozisyon açıyor kendine bizim takım ayak uyduramıyor bu adama şu herif madridde 35-40 gol atar her sene

ya bir tane beklerin çizgiden geriye çıkardığı top yok ya

futbolun gol bugu şu olay

bayern şu taktikle 30 sene şampiyon oldu anasını satayım

en son boey oliveraya attırmıştı öyle gol hangi maç hatırlayamadım!

bu nasıl bir organizasyon bu nasıl hocalık!

ya bir tane beklerin çizgiden geriye çıkardığı top yok ya

futbolun gol bugu şu olay

bayern şu taktikle 30 sene şampiyon oldu anasını satayım

en son boey oliveraya attırmıştı öyle gol hangi maç hatırlayamadım!

bu nasıl bir organizasyon bu nasıl hocalık!
Okan buruğu seviyorum ama bazen banada acaba dedirtiyor ya tamam fiziksel olarak kapasitemiz düşük ama kadroda ki isimlere bakıyorum yahu bu adamların takır takır pas yapması lazım tek paslarla üçgenler oluşturup geçip gitmesi lazım

Yav hadi bizim altyapımız boktan bu heriflerin altyapısına çökmek için bine bekliyoruz.
Hepsi bu seviyede olmasa da yaptığımız transferlerden eksiği olmayan herifler yetişiyor.
18 yaşında barca altyapılı bir velet için gidip 9 milyon bonservis vermek bizim için olmayacak bir durumken 21 yaşındaki danimarkalı cılız herifi almak başarılı bir transfermiş gibi niye gösteriliyor.
Bu tutarsızlığa kim dur diyecek çok merak ediyorum.
Chelsea 60 tane 18-20 yaş aralığındaki transferleriyle birlikte alttan topladığı ve yetiştirdiği o kadar müthiş herifler var ki.

Çoğu sözleşme yenilemeyip kaçıyor bile.
Aynısı psg için de geçerli.
Başka işler dönüyor da neyse.. benfica zamanında grimaldo'yu Barça'dan 2 milyon gibi komik bi rakama almıştı.

Herşeyin özeti bu videoda hazırlayan güzel hazırlamış

Kim bilir böyle daha ne kadar pozisyon var.Bizim mevcut kanat oyuncularımız icardiye ayak uyduramıyor.Daha önce keremle çok iyi anlaşıyordu ama oda dönemsel.Rakipler çözdü.malesef icardiye ayak uyduracak zeka seviyesine sahip oyuncu yok bizde..Ziyech var ama onuda sanki zorla oynatıyorlar.

Psgnin sol kanat rotasyonuna bak.
Barcola ve desire doue
Bu barcola acayip bşr kanat..Dehşet hızlı.
Bizede tarz olarak böyle adamlar lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Scout ekibinin oyuncu oneripte çoğunlukla kötü cıktıgıns daır ya da bu adamların basımızdakı salaklar tarafından cıddıye alındıgına daır bır veri var mı elinizde. Ben hiç sanmıyorum çunku komısyondan komisyona menajer sen menajere zıplıyorlar sureklı görüldüğü hal itibari ile

köhn daha yeni yeni mis gibi scout yransferi

şu adamı savunup durmayın

eğer sözü geçmiyorsa daha çok eleştiririm hatta
etkisiz elemansan istifa et onurunla yaşa!

oraya sözünü geçirecek adam gelsin!

hocanın takımı toparlaması lazım.. futbolcularla diyaloğu çok daha iyiydi sanki...

sara ve ziyech pas kalitemizi çık artırdı

kerem barış ve jelert de koşu kalitemizi artırıyor

beraber oynatmanın yolu belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt