Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
- 1 Eylül 2009
- 8.235
- 3.938
- 2.248
Karı da istiyor mu amk un götü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu alamayızP.Viera tabiki
Herif nasıl pozisyon açıyor kendine bizim takım ayak uyduramıyor bu adama şu herif madridde 35-40 gol atar her sene
Berge gitti dostum 2 gün geriden geliyorsun.fener önce berge'yi ikna etsin coman neyine
Okan buruğu seviyorum ama bazen banada acaba dedirtiyor ya tamam fiziksel olarak kapasitemiz düşük ama kadroda ki isimlere bakıyorum yahu bu adamların takır takır pas yapması lazım tek paslarla üçgenler oluşturup geçip gitmesi lazımya bir tane beklerin çizgiden geriye çıkardığı top yok ya
futbolun gol bugu şu olay
bayern şu taktikle 30 sene şampiyon oldu anasını satayım
en son boey oliveraya attırmıştı öyle gol hangi maç hatırlayamadım!
bu nasıl bir organizasyon bu nasıl hocalık!
biliyorum. onu bile alamayan coman'ı tominay'i mi alacak diyorumBerge gitti dostum 2 gün geriden geliyorsun.
Makelele veya EssienBize De Rossi mi lazım Roy Keane mi
Başka işler dönüyor da neyse.. benfica zamanında grimaldo'yu Barça'dan 2 milyon gibi komik bi rakama almıştı.Yav hadi bizim altyapımız boktan bu heriflerin altyapısına çökmek için bine bekliyoruz.
Hepsi bu seviyede olmasa da yaptığımız transferlerden eksiği olmayan herifler yetişiyor.
18 yaşında barca altyapılı bir velet için gidip 9 milyon bonservis vermek bizim için olmayacak bir durumken 21 yaşındaki danimarkalı cılız herifi almak başarılı bir transfermiş gibi niye gösteriliyor.
Bu tutarsızlığa kim dur diyecek çok merak ediyorum.
Chelsea 60 tane 18-20 yaş aralığındaki transferleriyle birlikte alttan topladığı ve yetiştirdiği o kadar müthiş herifler var ki.
Çoğu sözleşme yenilemeyip kaçıyor bile.
Aynısı psg için de geçerli.
He evet comani alamazlar zaten avucunu yalarlarbiliyorum. onu bile alamayan coman'ı tominay'i mi alacak diyorum
Herşeyin özeti bu videoda hazırlayan güzel hazırlamış
Scout ekibinin oyuncu oneripte çoğunlukla kötü cıktıgıns daır ya da bu adamların basımızdakı salaklar tarafından cıddıye alındıgına daır bır veri var mı elinizde. Ben hiç sanmıyorum çunku komısyondan komisyona menajer sen menajere zıplıyorlar sureklı görüldüğü hal itibari ile
De rossi,Michael carrickBize De Rossi mi lazım Roy Keane mi
Young boys maçıyla beraber her şey yoluna girecek.hocanın takımı toparlaması lazım.. futbolcularla diyaloğu çok daha iyiydi sanki...