Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya boş yapıp duruyorsun, yuhhh ya yuhhh şu takımda en son eleştirilecek oyuncu torreira'dir. Hiçbir mantıklı açıklaman yok sen 2 sene şampiyon olduysan en önemli pay bu adamdır

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş yapan sensin söylediklerimin hangisi yanlış,şu söylediğin şu sebeple yanlış de sav sun konuşalım

Okan da seni 2 sene şampiyon yaptı ama rezalet oynatıyo

GVr9YnxWIAAlhxR

eyvah
bu takım kazanan takımsa salı günü maçı hiç izlemeyelim

Boş yapan sensin söylediklerimin hangisi yanlış,şu söylediğin şu sebeple yanlış de sav sun konuşalım

Okan da seni 2 sene şampiyon yaptı ama rezalet oynatıyo
Torreira olmasa bu takım çok daha fazla geçiş yer, takımın ön alan presinde ciddi derecede azalma var, rakipler rahat pasla çıkabiliyorda artık bunda mertensin yaşından da kaynaklanıyor.
Takımın en çok ikili mücadele eden oyuncusu da torreira aslına yumuşak bir takımız, tekniği de kesinlikle iyi tempoyu iyi ayarlıyor kolay kolay top kaybetmiyor ama sen şimdi dribling ve skorda istersen bu adamdan yani çok elit bir oyuncu dehşet bir orta sahadir demek.
Bu Takımın en büyük sorunu skor değil savunma tutuşsun çabuk değil diyorsun Hatay ve Konya maçını izlemedin mi? Adam her yerdeydi her yerde

bizim antrenmanların maskeli şarkıcı temposunda geçtiği kesin de yoğun fizik çalışmıyosak azıcık tekniğe ağırlık versek bari. bu kadar yumuşak antrenman yapıp bi de devrede 20 tane kaleciden top şişirmek komik kaçıyo artık

kulup şu foruma gelse dese ki gençler 30 milyon limitimiz var bize en uygun topçuları bulun eksikleri kapatın dese

10 günlük çalışmayla tüm eksikleri en uygun ve doğru topçularla bulur
25 milyon euroda kulube geri iade ederdik

İşte Emre Urkucan öyle bir torpilli YETERSİZ!!!!
Scout ekibinin oyuncu oneripte çoğunlukla kötü cıktıgıns daır ya da bu adamların basımızdakı salaklar tarafından cıddıye alındıgına daır bır veri var mı elinizde. Ben hiç sanmıyorum çunku komısyondan komisyona menajer sen menajere zıplıyorlar sureklı görüldüğü hal itibari ile

Bejekem Urukhai'i aliyormus. 5,3 + 2 milyon bonus + 20% pay yaziyor almanlar.

Brighton Ferdiden sonra 30 milyona O'Rileyi de aliyormus. Adamlar baya costu. Bize ucuza tek senesi kalan Moderi versinler OS'e alternatif olur

Bejekem Urukhai'i aliyormus. 5,3 + 2 milyon bonus + 20% pay yaziyor almanlar.

Brighton Ferdiden sonra 30 milyona O'Rileyi de aliyormus. Adamlar baya costu. Bize ucuza tek senesi kalan Moderi versinler OS'e alternatif olur

Bjk nin transfer yapabildiği yerde biz limitlere takılıyoruz. Rezillik.. Bizim düşmanlar içerde dışarda aramaya gerek yok. İşini düzgün yapan kim varsa taşlanır. Erden Timur ne büyük adammış bir kez daha anladık

Bizim esas konuşmamız gereken şey altyapı bana göre Okan hoca 3 yıldır 1 tane bile altyapıdan bir çocuğu a takıma çıkarıp rotasyona bile koymadı, altyapimiz kötü bu doğru ama koskoca altyapıdan 1 tane bile mi çocuk yok 3 yıldır

8jk çatır çatır oyuncu çıkarıyor bizde 1 tane bile yeni genç kampa götürülmedi

Hadi altyapıda yok anadoludan vs altyapıya katılacak çocuklarda arastirmiyotuz
PSG geçen hafta lig maçında ilk 11 de 3 tane altyapıdan oynattı, ikisi 18 yaşında, bi tanesi 16 yaşında : )

forumda da yaptıgın 10 yorumun 9'u tutmuyor. forumu da bırak

seni engelledim bayadır
normalde cevap versem ceza yerim
senin bütün gelmişini geçmişini anıyorum açık söylemek gerekirse
ama buraya tabi ki yazıp tuzağına düşmeyeceğim
kim olduğunuda bilmiyorum beni niye dert edinmişsin onuda bilmiyorum
sanırım işsiz güçsüz bir
eziksin beni kendine komplex edinmişsin
ne yazsam batıyor bi yerine :)

kudurman ondan sanırım :)

Kazanan takıma bak olm, gitsin diye bakılan. dubois kadro dışı halil ve oliviera.

Bu takımın kazanmasının sebebi de teknik olması vu arada takım öyle bir takım ki kimsenin ayağından top alamıyoruz.
Tete varken o bu listedeydi.
Ben hiç kazanan takım fotoğrafında aynı anda torreira-barış-nelsson aynı anda görmedim misal.
Teknik ekip bunu hiç sorgulamıyor.

Transfer dönemi bitmeden 2-3 eli ayağı düzgün herif alınıp girmesi gerekenler gitse de olası bir kötü durumda en azından zirveden kopmadan hareket edebilelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt