- 3 Temmuz 2012
- 138.463
- 87.198
- 5.338
edersonu almak gerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eli ayağı kaşınıyordur evde şimdi menajerleri darlıyordurKaleci
Stoper
Sağ bek
Orta saha
Bitmeye yakın kimse yok. 1 ayda zor iş, Hatipoğlu bulaşmasa bari bu işe.
Güzel hayaldi
Şu kadroya iki orta saha almasınlar herşeyi çöpe atmış olurlar.Orta saha sağ bektende stoperdende daha elzem.Sarayla falan placak iş değil.Kadro planlaması sanırım şu şekilde olacak
Günay-Kaleci
Sallai-Frankowski
Eren-Jakobs
Abdülkerim-Stoper-Davinson-Arda
Lemina-Torreira-Sara-Berkan-Kaan
Yunus-Barış-Sane
İcardi-Osimhen-Ahmet
Burada baktığımda kesin olarak yapılacak 2 transfer var Kaleci ve Stoper ile zaten 12 yabancıyı doldurmuş oluyoruz Köhn, Zaniolo, Nelsson veya Cuesta gibi oyunculara zaten yer kalmıyor. Bunun haricinde ekstra bir sağ bek transferi yapabiliriz bunun için de Frankowski 'nin elden çıkarılması bekleniyor. Bir de belki +2 kontenjanından orta sahaya 8/10 oynayabilecek bir oyuncu transferi yapılabilir onun için de Yusuf veya Jelert ikilisinden çıkmak gerekiyor
Kaleci
Sağ Bek-Davinson-Stoper-Eren
Lemina
Torreira-Sara
Sane-Osimhen-Barış
yöreden yöreye değişir ama hakan bey, bizim burda kırklarelinde öyle pasta adeti yok mesela, hanımlar beyler karışık oluyor kına gecesi de genelde, göbek atılıyor falan, sizin yörenin adetlerini çevrenizdeki büyüklere daha iyi bilir,onlara sorarsanız çok daha doğru yanıt alırsınız : ) şimdiden Allah mesut etsin : )eywh recepim
paris'e donnarumma'ya giderken eldeki ederson'dan olduk.Kalecisiz kaldik
Rashica da gidici. Sürekli ıslıklanıyor.Gedson ve Rashica len!
Elinizden aldık len!
Üç senedir Gedson, iki senedir de Rashica var kadronuzda, ne başarılar kazandınız kaç şampiyonluk yaşadınız diye soruyorum cevap yok. Fısss!!
Beter olun pis kargalar!
Beyler bilmedigimden soruyorum
Bizim Kina sadece kadinlar olcakmis
ben sadece romantik dans yapip, kina yakima bekleyip cikmam lazim degilmi
bilgisi olan warmi
2024 ün en güzel günüydü açık ara sabaha kadar uyumamıştık
paris'te paragöz bonservis ücretini almadan oynatmaz.Adam paragöz o imza ücretini almadan gitmez bir yere.
Morata kalıyor sanırım (TuttoMercato)
Haber girmiş