Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi alamiyoruz, kimseyi satamıyoruz. Muthis yönetiliyoruz.

Kadro planlaması sanırım şu şekilde olacak

Günay-Kaleci
Sallai-Frankowski
Eren-Jakobs
Abdülkerim-Stoper-Davinson-Arda
Lemina-Torreira-Sara-Berkan-Kaan
Yunus-Barış-Sane
İcardi-Osimhen-Ahmet

Burada baktığımda kesin olarak yapılacak 2 transfer var Kaleci ve Stoper ile zaten 12 yabancıyı doldurmuş oluyoruz Köhn, Zaniolo, Nelsson veya Cuesta gibi oyunculara zaten yer kalmıyor. Bunun haricinde ekstra bir sağ bek transferi yapabiliriz bunun için de Frankowski 'nin elden çıkarılması bekleniyor. Bir de belki +2 kontenjanından orta sahaya 8/10 oynayabilecek bir oyuncu transferi yapılabilir onun için de Yusuf veya Jelert ikilisinden çıkmak gerekiyor

Kaleci
Sağ Bek
-Davinson-Stoper-Eren
Lemina
Torreira-Sara
Sane-Osimhen-Barış
Şu kadroya iki orta saha almasınlar herşeyi çöpe atmış olurlar.Orta saha sağ bektende stoperdende daha elzem.Sarayla falan placak iş değil.

Heleki gitmesi gereken adamlararın alayının hala takımda olması tam bir fiyasko.

yöreden yöreye değişir ama hakan bey, bizim burda kırklarelinde öyle pasta adeti yok mesela, hanımlar beyler karışık oluyor kına gecesi de genelde, göbek atılıyor falan, sizin yörenin adetlerini çevrenizdeki büyüklere daha iyi bilir,onlara sorarsanız çok daha doğru yanıt alırsınız : ) şimdiden Allah mesut etsin : )

Gedson ve Rashica len!
Elinizden aldık len!

Üç senedir Gedson, iki senedir de Rashica var kadronuzda, ne başarılar kazandınız kaç şampiyonluk yaşadınız diye soruyorum cevap yok. Fısss!! :puhaha:

Beter olun pis kargalar!
Rashica da gidici. Sürekli ıslıklanıyor.

Beyler bilmedigimden soruyorum

Bizim Kina sadece kadinlar olcakmis

ben sadece romantik dans yapip, kina yakima bekleyip cikmam lazim degilmi

bilgisi olan warmi

Dans falan yok. Hanımefendiyi kapıya kadar götürüp geri dönüyorsun. Belki erkeklere özel bir alan vardır. Ya takılır ya da akşam geri almaya gelirsin.

2024 ün en güzel günüydü açık ara sabaha kadar uyumamıştık 😂

Asıl komik olan şuydu. Bjk 5 yedi, saat 22:00 gibi bitti maç. Fb liler dalga geçtiler. Benim bjk li ve fb li çok samimi arkadaşlarım var ordan biliyorum. Fb liyi bir gör nasıl keyifli. Sonra ben uyuyakaldım. Olum sabah bi kalktım 6 yemişler. Hem de wifi şifresinden. Ne eğlenmiştik ya o hafta😂😂😂

Gelecek sene imza parasını verelim Paris bize 1 yıllığına kiralasın.

Transfer dönemi açılınca ilk haftaya forvet ve kaleci yetişmeyecek dense okkalı küfrederdik. Gereksiz bir rahatlık var. Sane transferi ve Osimhen'in gelecek olması çok rahatlattı yönetimi, fazla rahat.

1 puanın can yaktığı ligde öyle bir hava oluştu ki sanki dört yandan ittirilen bir rakibimiz yok.

Icardi'nin nasıl ve ne zaman döneceği belli olmadan Morata'yı göndermek zaten mantıksız. En az 6 aylık kiralık hakları bizde.

Muhtemelen Como'nun veya Milan'ında bize bir para vermeyi düşündüğü yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt