Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.114
- 4.159
- 1.338
Acil stoper lazim, apoyu madara edecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 ustunden mi?7 puan
24 üstünden10 ustunden mi?
Alooooo sigara reklami yapiyorlar, yok mu bu forumda bir tane bile mod???? Bu ne rezillik kardesim, coluk cocuk okuyor burayi!!!Bir sigara yakın sakinleşin. Osimhen mevzusunda tek stres yapmayan ben miyim yaw? A class santrafor alıyoruz bir hafta gecikmiş iki gün sarkmış kim takar.
İyi nöbetler
Ekli dosyayı görüntüle 296576
Apo sezon başı reset atiyor. Eski As kamyonlar gibi yavaş yavaş hızlanıyor. Şubat ayi gibi form tutar. Ne yapıp edip bir stoper almamız lazım. Nelson ve cuestayi da üçüne besine bakmadan sutlamak lazım.Acil stoper lazim, apoyu madara edecekler
Oly ve USG'yi yeneriz, Bodo ile berabere kaliriz. 7 puanla biter iste, ne 2-3'u?Evet şimdi sizlere 2-3 puan falan alıp 34-35 olacagimiz kuramizi gönderiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 296590
Apo sezon başı reset atiyor. Eski As kamyonlar gibi yavaş yavaş hızlanıyor. Şubat ayi gibi form tutar. Ne yapıp edip bir stoper almamız lazım. Nelson ve cuestayi da üçüne besine bakmadan sutlamak lazım.
arda'ya guvenmiyor musun?Apo sezon başı reset atiyor. Eski As kamyonlar gibi yavaş yavaş hızlanıyor. Şubat ayi gibi form tutar. Ne yapıp edip bir stoper almamız lazım. Nelson ve cuestayi da üçüne besine bakmadan sutlamak lazım.
Onlardan 1 tanesine galibiyet verdim yada iki beraberlik onun dısinda puan yok isteOly ve USG'yi yeneriz, Bodo ile berabere kaliriz. 7 puanla biter iste, ne 2-3'u?
Güveniyorum renktaş ardanın öğrenmesi gereken şeyler var. Arda yine girsin yedekten. Ligde oynasın aponun yerinearda'ya guvenmiyor musun?
Nedir bu guvensizligin sebebi? Biraz umut dolu olun.Onlardan 1 tanesine galibiyet verdim yada iki beraberlik onun dısinda puan yok iste