Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekran Alıntısı.webp

Apo sezon başı reset atiyor. Eski As kamyonlar gibi yavaş yavaş hızlanıyor. Şubat ayi gibi form tutar. Ne yapıp edip bir stoper almamız lazım. Nelson ve cuestayi da üçüne besine bakmadan sutlamak lazım.
Yaw haftada tek maça inince takım rahatlıyor.
Seninki Okan Buruk'un " Mart ayında yükselişe geçeceğiz " demesi gibi

Ucl yeni formatı çok değişkenli. Geçen sene hatırlayanlar vardır. Avrejla ilk 24 yapan vardi yanlış hatırlamıyorsam brugge idi. Psg bile son hafta yırttı. O yüzden her puan değerli. Her gol değerli. Her yemedgimiz gol değerli önemli. Averaj çok önemli. Yenilmeyelim. Yenileceksek de bir farktan fazla olmasın

Ekosistemin anası ağladı herhalde ben ömrü hayatım boyunca İstanbulda sıcaktan şikayet ettiğimi hatırlamıyorum ilk defa bu sene sonbaharı iple çekiyorum.

fb feyenoord'dan fark yiyecek ama osimhen 2 hafta sonra gelecek kabul mu?

mertens ve ciro maca gelir. guzel bir dostluk havasi olur.
Ondan ziyade bizim evde oynama firsatina denk gelirse bunlarin baskanini davet edip Osimhen'in golleri ve galibiyet ile eve postalamak lazim. Sonra Mertens ve Ciro'yu sahaya indirip üclü cektirmek lazim. Mac öncesi de olabilir.

Ben de bunu çektim. 3. ve 4. torbadan gayet memnunum. 1. torba hiç olmadı ama orası zaten kabul edilebilir. 2. torba da idare eder bence.

Ekran görüntüsü 2025-07-29 022936.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt