Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Il Mattino, Napoli forvet Victor Osimhen'in Galatasaray'a geçişi için uzun müzakerenin nedenlerini açıklıyor. Gazeteye göre Napoli'nin bununla hiçbir ilgisi olmayacaktı, zamanlama bunun yerine Nijeryalı yıldızın Türk kulübüne yaptığı taleplerle bağlantılı olacaktı: "üç yıl yeterli değil, dört kişilik bir sözleşme istedi. Ve memnun kaldı: 2029'a kadar sezon başına yaklaşık 15 milyon avro artı sonsuz ikramiye ve bir İtalyan ajansı tarafından yönetilmesi gereken görüntü haklarının yönetiminden bir anlaşma imzalayacak. Osimhen söz konusu olduğunda asla küçük olmayan, mükemmelleştirilmesi gereken bazı maddeler vardı. Ve böylece, gol ve asist sayısı da dahil olmak üzere çeşitli kişiler arasında, Nijeryalı bir nababbo maaşına ulaşacak. Neredeyse aynı şeyi Arabistan'da ona garanti ettiler."

Illa adam ucaktayken mi KAP vs yapmak lazim? Bugun aciklansin iste kap olmasa bile eger imza mimza her sey bitmisse 19:05 osimhen galatasarayda gorseli basilsin kapansin bu konu.
Tahminim Osimhen ile imza gelen menajer / abisi ile olacak.

Bence Di Marzio'nun haberi doğru sözleşmeyi daha yeni okay'ledi Osimhen.

Gelirim ben bir tek Galatasaray'da oynarım demek ayrı.

Resmi sözleşmeyi madde madde imzalamak ayrı şey.

İmza olsa Pazartesi de açıklanabilirdi sonuçta.

Bu Sco'nun haberi doğruysa o tip işi halletmek için geldi (yetkiyi alan biri Osimhen adına)

Sonrasında da o toparlanıp gelecek (Kavukçu + Gardi ile)

Kim ulan bu HAMİT ALTINTOP mu

1753777381406.webp

Osimhen transferi eninde sonunda sonuçlanacak, bu konuyu kafamda kapattım. Ama Ağustos ayına gireceğiz, hâlâ kaleci yok, bu büyük bir problem. Yetmezmiş gibi bir de yabancı oyunculardan hiçbirini satamadık, hepsi hâlâ kulüpte takılıyor.

Niles = Chamberlein + Zaynutdinov tarzı olur bizim için aman diyelim.

Hatipoğlu kokusu aldım bu transferden.

10 mevkide oynayıp hiç birinde esas adam olamamış kıvamda biri.

Sağ kanat, sağ bek, orta saha, sol bek nerede oynadığı belli değil.

Bir de en az 7-8 bonsa çakar bunu Lyon bize.

Menajer önerisi vasat herif.

Dedigim gibi Manutd kaleci icin para harcamaz.
Sesko 80+ veriyorlar
Mbuemo 75 verdiler
Cunha 65 verdiler
Os 40+ olacak
Daha stoper sag bek felan

Osimhen ve Ederson'un en geç Cuma burada olması lazım.

Şakası yok artık bu işin.

Yoksa Lazio maçında çarmıha gerilir taraftar tarafından yönetim.

Bize sağ beke Boey lazım.

Atletizm, defansif farkındalık, tempo

Hücum yönü vasat olabilir

Kader ağlarını örüyor. Manu kaleciye para vermez. Sanırım bizden başkası almaz Donnarummayı

Niller çok yönlü joker bir oyuncu ama yabancı kontenjanını daha net bir isme harcama taraftarıyım.

Duyduğum en uyumsuz , en kötü isim olabilir
Nasıl telaffuz ediliyor
Ainsley Maitland-Niles

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt