Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda yabancılar arasında zaten vasat altı isimler var kurtulmalık

Jelert
Frankowski
Cuesta
Köhn

gibi.

Elimizde vasat olan

Zaniolo
Nelsson (karakteri nedeni ile direkt gönderilmek zorunda)
Sallai

gibi isimler de varken bu tarz adamlar alınmamalı daha fazla.

Boey ya da Mukiele'den biri alınmalı beke.

Maitland Niles ne oglum yaw vasatin teki.. Boeyi alan yok iste gerekirse bekleyin biraz daha cokun Boeye maceraya gerek yok..

Hâlâ “geri alalım” diyenler var. Adam zaten bizi istemiyor. Ben zor kurtuldum, geri gelmek istemiyorum diyor. Bayern'den buraya tekrar gelmesi, iyi bir performansa rağmen orası için yeterli olmadığının kanıtı olur.

Salın artık boey'i.
Genc Baska isimler bulmaliyiz ayni isim olayına karsiyim

Duyduğum en uyumsuz , en kötü isim olabilir
Nasıl telaffuz ediliyor
Ainsley Maitland-Niles

1000072202.webp

Tam olarak bu şekilde.. 😂😂😂

Arroyo da insta hesabını kapatmış. Önce jura sonra bu. Dünya para ödedikleri oyuncuları sezon başlamadan küstürüyorlar. Bunlara yakin düşük zekali 1 tane daha taraftar kitlesi var. fb gibi şampiyon olamama serisi yapacaklar bence 10 seneyi geçecek. Zaten 15 sene ust uste şampiyon olamama rekoru da kendilerinde

Taş gibi bir sağ bekimiz yok. Osi ve kaleci tantanası bitse ve elimizdeki vasatları yollasak da orjin bi sağ bekle başlasak lige.

Muslera’dan Ederson’a geçiş, Galatasaray’a çağdaş kaleciliğin apotheosis’ini sunuyor. Ederson’ın top distribüsyonu, sangfroid duruşu ve taktik polivalansı, Muslera’nın refleksif dehasına kıyasla oyunu domine eden bir katalizör. Muslera efsanevi bir palimpsest, ama Ederson’ın modern futbola adapsiyonu, takımın proaktif sinerjisini ve Şampiyonlar Ligi’nde kompetitifliğini maksimize ediyor. Kısaca: Ederson, kaleyi korurken oyunu inşa eden bir maestro.
Abi ben mağarada yaṣiyorum, kufur mu ediyon burda?

Salim Manav'ın sağ bek şifresini çözdüm.

5 büyük ligden avrupa'da başarılı orta sıra takımı: Aston Villa
Hem 3'lü hem 4'lüde sağ bek oynayan: Burada bence Manav kulaktan dolma bilgileri karıştırdı. Hem sağ bek hem stoper oynayan adamı, 3'lüde sağ stoper sandı.
Bu sene baktığımız Singo, Akanji, Simakan, Pavard vb hepsi hem stoper hem sağ bek oynuyor.

Bence bahsettiği isim: Ezri Konsa

Olacak şey değil vs diyebilirsiniz onu bilmem ama şifreden bunu düşündüm.

R.tas ingiltere kaynakli kokusu cikti bugun Maitland Niles'i diyor muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt