Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlara donarumma için gittik 50 tane topçusunu önerdi bize hadi defolun hadi.

Cumartesine kaleciyi de yetiştirin yahu

Bu hafta forvet ve kaleci transferi yetişirse güzel olur
Sonra fırsat transferlerine bakarız
Stoper,sağ bek ve ortasaha

Yanında bi tane daha topçu alırsak belki donnarumayı bize satarlar
Fabrizio'nun dediği doğru muhtemelen. Bunlar 1 sene daha donarumma ile devam edip chevalieri hazırlayacaklar. Yedek kalecilerini de bize önerdiler. Planlarını beğendim ama defolsunlar biz ederson alacağız.

Sancho,Garnacho,Rashford,Leao,Mane,Rodriygo,Vini sırayla hepsi mourinho'yu aramış ama ikna edememişler mourinho bu oyuncuların motivasyonu para demiş ben Lauriente'yi istiyorum top player demiş

Fabrizio'nun dediği doğru muhtemelen. Bunlar 1 sene daha donarumma ile devam edip chevalieri hazırlayacaklar. Yedek kalecilerini de bize önerdiler. Planlarını beğendim ama defolsunlar biz ederson alacağız.
Chevalier zaten üst düzey kaleci bence hazırlamaya gerek duymadan direk ilk 11 oynatır hocaları. luis enrique ayağı iyi kaleci ister kalede, donnarumaya bu sebeple soğukmuş bayadır diyorlar

Chevalier zaten üst düzey kaleci bence hazırlamaya gerek duymadan direk ilk 11 oynatır hocaları. luis enrique ayağı iyi kaleci ister kalede, donnarumaya bu sebeple soğukmuş bayadır diyorlar
Senin dediğin de mantıklı ama diğer şık da mantıklı. Bakalım ne yapacaklar. Ama bize düşmez. Edersonumu alayım zaman geçmeden.

IMG_3432.webp

Aykut Erçetin tipi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt