Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Adamlara donarumma için gittik 50 tane topçusunu önerdi bize hadi defolun hadi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20mye anlaşmışlardı çalışma izni olabilir Sunderland çok oyuncu alıyor belki başka bir isme yatırıma karar vermişlerdirLauriente iyi oyuncu ama Sunderland transferi neden iptal oldu iyi bakmak lazım.
Yanında bi tane daha topçu alırsak belki donnarumayı bize satarlarAdamlara donarumma için gittik 50 tane topçusunu önerdi bize hadi defolun hadi.
Fabrizio'nun dediği doğru muhtemelen. Bunlar 1 sene daha donarumma ile devam edip chevalieri hazırlayacaklar. Yedek kalecilerini de bize önerdiler. Planlarını beğendim ama defolsunlar biz ederson alacağız.Yanında bi tane daha topçu alırsak belki donnarumayı bize satarlar
Chevalier zaten üst düzey kaleci bence hazırlamaya gerek duymadan direk ilk 11 oynatır hocaları. luis enrique ayağı iyi kaleci ister kalede, donnarumaya bu sebeple soğukmuş bayadır diyorlarFabrizio'nun dediği doğru muhtemelen. Bunlar 1 sene daha donarumma ile devam edip chevalieri hazırlayacaklar. Yedek kalecilerini de bize önerdiler. Planlarını beğendim ama defolsunlar biz ederson alacağız.
Maximin'den daha faydalı bir oyuncu.Maximin class biri değil mi. Lig için iş yapar ama Asensio mesela daha çok üzer idi beni, daha üst düzey çünkü.
Osimhen'i getirsinlerde.Cumartesine kaleciyi de yetiştirin yahu
Senin dediğin de mantıklı ama diğer şık da mantıklı. Bakalım ne yapacaklar. Ama bize düşmez. Edersonumu alayım zaman geçmeden.Chevalier zaten üst düzey kaleci bence hazırlamaya gerek duymadan direk ilk 11 oynatır hocaları. luis enrique ayağı iyi kaleci ister kalede, donnarumaya bu sebeple soğukmuş bayadır diyorlar
Bu gün gelen kişi herhalde Osimhen'in menajeri yada avukatı onu temsil eden kişi Napoli ile evrak işleri tamamlanınca Osimhen içinde bu gün bu kağıt işleri tamamlanacak bu haber doğruysa eğer çarşamba Osimhen'in gelecek olması lazım.
Bunlar pazarlıkta elini güçlü tutmak için böyle konuşuyor. Donnaruma da chevalier de yedek kalmak istemez.Senin dediğin de mantıklı ama diğer şık da mantıklı. Bakalım ne yapacaklar. Ama bize düşmez. Edersonumu alayım zaman geçmeden.
İzlemedim bilemiyorum. Hangisi daha hayırlıysa o olsun der geçerim.Olsun bu adam yaaa
Ben şahsen isterim
Çok iyi fikir. Yönetim ....Kaptan köşkünde Ciro olmalı