Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda bireysel olarak çalışıyor, tıpkı boey gibi.. ve emeğinin karşılığını alıyor… hocanın filan bir etkisi yok..
Okan hocanın işi kolay değil.

Puan farkının burun buruna geçtiği, alınan her puanın altın değerinde olduğu, tansiyonun yüksek seviyede olduğu, rakiplerin, Galatasaray düşmanlarının bel altı çalıştığı lig yarışında kolay iş değil genç oyuncu oynatmak

Eğer gerçekten yetenekli bu takıma bir şeyler katacak bir genç gelirse zaten hoca onu oynatacak. Arda özelinde de bu sene bunun gerçekleşme ihtimali fazla.

Hoca olmadığı kesin, aksi taktirde geçen son 3 maçta oynatırdı. Arda yetenekli ve ayrıca herkes tatil yaşıyorken çocuk kendi başına çalışırı didindi; tıpkı Boey gibi… Hazırlık maçlarında da hoca 18 yaşında bonservis ile aşınan topçuya görev vermek zorunda. Çocuk da bireysel çalışmasının karşılığını aldı.. geldiğinde zaten sakattı, son maçlarda da hoca oynatmadı, sonra da tatile girdiler. Hoca hangi ara hazırlamış? Boey’ide kadro dışı bırakmıştı, Allahtan, başakta bile oynayamayan koşu eyleminin kendisini terkettiği adını unuttuğum bek sakatlandı ve başka bek de olmayınca boey oynadı..
Çok zorlama eleştiri bunlar kusura bakma. Takıntı haline gelmez umarım.

1 aydir hafta sonlari inanilmaz durgun geciyor.Neye saracagimi sasirdim
Bu yönetimden bi cacık olmaz dediğimde gülüyorlar. Abi siz harbiden sıkılmadınız mı son dakika saçma sapan transferlerden. Dünya kadar son dakika transferlerden adamın bonservisinden maaşından zarar görmedik mi ?

Okan hocanın işi kolay değil.

Puan farkının burun buruna geçtiği, alınan her puanın altın değerinde olduğu, tansiyonun yüksek seviyede olduğu, rakiplerin, Galatasaray düşmanlarının bel altı çalıştığı lig yarışında kolay iş değil genç oyuncu oynatmak

Eğer gerçekten yetenekli bu takıma bir şeyler katacak bir genç gelirse zaten hoca onu oynatacak. Arda özelinde de bu sene bunun gerçekleşme ihtimali fazla.
Fatih hocanın bir röportajından alıntı ile cevap vereyim, hangi maçtan bahsettiğini hatırlayacaksınız. Buyurun ''Semih Kaya da iyi gidiyor ve kart sınırında olduğu için Ankara'da oynatmamıştım. Emre de bence bugün çok iyi oynadı. Daha da güçlenmesi lazım. Galatasaray, yenilmeden UEFA şampiyonu olduğu dönemde, 7-8 tane altyapıdan gelen oyuncu vardı. Bütün hedefimiz bu olmalı. Bu projeksiyonumuz var. Emre adına da sevindim. Yavaş yavaş başkaları da gelecek inşallah. Bugün bu tercihimden dolayı eleştirilebilirdim de herhalde. (Genç, acemi, kaldırabilir mi-) denilebilirdi. Ama bu riski almazsanız kimse de çıkmıyor bir yerlere. Bugün elinden geleni yaptı. Gerçekten alkışlatmak için oyundan aldım onu. Bunu hak etti çünkü''

GS PLUS PREMIUM üyeleri bana şifrenizi verin param kalmadı

Çok zorlama eleştiri bunlar kusura bakma. Takıntı haline gelmez umarım.
Peki renkdaş, inşallah hocaya olan Hüsnü zannın dua hükmüne geçer ve hoca daha çok ardalar yetiştirir, diyeyim. Ben dua dedim sen pozitif enerji yada başka şey de.. konuyu çok meşgul ettim. İyi dileklerimi sunuyorum

Fatih hocanın bir röportajından alıntı ile cevap vereyim, hangi maçtan bahsettiğini hatırlayacaksınız. Buyurun ''Semih Kaya da iyi gidiyor ve kart sınırında olduğu için Ankara'da oynatmamıştım. Emre de bence bugün çok iyi oynadı. Daha da güçlenmesi lazım. Galatasaray, yenilmeden UEFA şampiyonu olduğu dönemde, 7-8 tane altyapıdan gelen oyuncu vardı. Bütün hedefimiz bu olmalı. Bu projeksiyonumuz var. Emre adına da sevindim. Yavaş yavaş başkaları da gelecek inşallah. Bugün bu tercihimden dolayı eleştirilebilirdim de herhalde. (Genç, acemi, kaldırabilir mi-) denilebilirdi. Ama bu riski almazsanız kimse de çıkmıyor bir yerlere. Bugün elinden geleni yaptı. Gerçekten alkışlatmak için oyundan aldım onu. Bunu hak etti çünkü''
Fener maçından sonra yapmıştır açıklamayı. Orada da kadro çok eksikti… eli mahkumdu bir nevi…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt