Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a) lig şampiyonluğu geldi, ŞL'de de 20. olduk ama playoff'ta elendik

b) ligde 2. olduk ama ŞL'de de çeyrek final veya yarı final oynadık

Hangisi?
ŞL'de nihayete ermedikten, kupayı almadıktan sonra her türlü 🅰️

Edit: Bir şampiyonluğu ancak daha üst klasman bir şampiyonluk için feda edebilirim. Onu da mecbursam ha.

Galatasaraylı'yı kupa harici hiçbir şey kesmez.🏆🦁

Aynı fikirdeyim. Avrupa'da kupa kazanmadıktan sonra son 16'ya kalmışsın çeyrek final oynamışsın bi önemi yok benim için. Hatta kupa somut olarak o kadar önemli ki, ben konferans kupasını kazanmayı ŞL'de çeyrek-yarı finale çıkmaya 1000 kere tercih ederim.
Bir tek yarı final olur.
Yine de yedek orta saha alınmaz ise her şey riskli

a) lig şampiyonluğu geldi, ŞL'de de 20. olduk ama playoff'ta elendik

b) ligde 2. olduk ama ŞL'de de çeyrek final veya yarı final oynadık

Hangisi?

enteresan bir şekilde uefa kupasını aldığımız sene taraftarlara bu sorulsa muhtemelen b şıkkı bugünden daha çok seçilirdi

üstelik o zaman fener ile şampiyonluk sayıları başa baştı

bugün maalesef sosyal medyada veya sosyal ortamda fenerliler ile sidik yarışı özellikle belirli bir yaş altı taraftar için real milat juventus arsenal zaferlerinden daha önemli

mesela aynı şekilde şampiyonluk mu derbi galibiyeti sorusuna verilen cevap da eskisi gibi değil

İngiltere İspanya kadin final maçında spikerin durmadan ispanyollari tutması beni deli etti

enteresan bir şekilde uefa kupasını aldığımız sene taraftarlara bu sorulsa muhtemelen b şıkkı bugünden daha çok seçilirdi

üstelik o zaman fener ile şampiyonluk sayıları başa baştı

bugün maalesef sosyal medyada veya sosyal ortamda fenerliler ile sidik yarışı özellikle belirli bir yaş altı taraftar için real milat juventus arsenal zaferlerinden daha önemli

mesela aynı şekilde şampiyonluk mu derbi galibiyeti sorusuna verilen cevap da eskisi gibi değil
dediginde bir celiski yok mu? hem derbi galibiyetinin sampiyonluga tercih edilmesini elestirmissin hem real milan juventus galibiyetleri daha onemliymis gibi yazmissin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt