Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önce Morata Cuesta Frankowski ve Nelsson bu 4 ismi gönderelim yabancı sınırı bir rahatlasın ondan sonra geleceklere göre Köhn,Zaniolo,Jelert ve Yusuf bunlara bakılır tahminim süreç böyle ilerleyecek

1753866586032.webp

dodo 3lünün sağ kenarı da oynadı bu sene , 4lünün sağ beki de.Normalde dörtlünün sağ beki oynuyor bu seneye kadar hep öyle oynadı neredeyse ama 23/24te çapraz kopardı bir de o da var.Fio izlerken keşke bizim olsa derdim.Havadan zayıf haliyle,birebirlerde zorlanıyor bazen fiziksel dezevantaj olarak ama torreira gibi vucudunu iyi kullanıyor , müdaheleleri falan iyi baya defansına kötü demem kesinlikle gayet iyi.Çift yönü de iyi olan çok iyi bir bek.Çaprazdan da çok iyi döndü.

Büyük ihtimalle alacak paramız yoktur tabii

dodo, okan hocamın kısa boy kriterini karşılıyor gelsin

Dodo baya iyi oyuncuda, bizim pres ve sert taktige uyar mi bilmiyorum

şuan için ideal 11
Günay
Sallai Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina Sara
Sane Osimhen Barış

11i zorlayacak yedekler
Yunus,Arda,Eren,İcardi

Mutlaka orta saha alınması lazım mutlaka

Ben İcardi Osimhen çift forveti ile Şampiyonlar liginde maç kazanmamızı çok zor görüyorum Sane de varken
Bence de öyle.

Singo sağ stoper çok net. Solda olmaz.
Sanchez solda olmuyor asla denedik batırdı.

Solda oynayabilen Akanji yaşına ve yıllık ücret maliyetine rağmen daha uygun görünüyor.

Üçlüde efsane olur ama sağ stoperde. Sanchez ortayı toparlar sağa sola destek olur süpürür orayı zaten.

Ama Avrupa için bence de çok iyi olur mu emin değilim sahada koşmayan tek futbolcu bile olmamalı.

İcardi iyi pres organize ediyor ama o efor ile oynayabilecek mi orada derinde? Oynarsa yine sakatlık ile ilgili problem yaşar mı?

Donnaruma
Singo Davinson Akanji Eren
Lemina Torreira
Sane Maddison BAY
Osimhen
Sallai, Jacobs, Icardi, 2 genç yabancı. Gerçi Singo yaş kriterine uyuyor olabilir.
City'deki Özbek çocuk bırakılır mı?

Kerem bizde kadroya giremez. Gelsede yedekte oturmaz sorun cikarir. Uzak dursun

Singo cok ıcıme sınıyor tam bızlık keşke olsa , osi den sonra en cok ıstedığim adam dıyebılırim

Dodo baya iyi oyuncuda, bizim pres ve sert taktige uyar mi bilmiyorum

Adam Torreira'nın sağ beki yahu.

Prese uyar hayvan gibi.

İyi yapışıyor rakibe ve tekniği ile hızı da var.

Tek sıkıntı havadan atılan toplar olur.

Ki bu ciddi problem olabilir. Sanchez sürekli oraya gitmek zorunda kalır.

Ekli dosyayı görüntüle 296780
dodo 3lünün sağ kenarı da oynadı bu sene , 4lünün sağ beki de.Normalde dörtlünün sağ beki oynuyor bu seneye kadar hep öyle oynadı neredeyse ama 23/24te çapraz kopardı bir de o da var.Fio izlerken keşke bizim olsa derdim.Havadan zayıf haliyle,birebirlerde zorlanıyor bazen fiziksel dezevantaj olarak ama torreira gibi vucudunu iyi kullanıyor , müdaheleleri falan iyi baya defansına kötü demem kesinlikle gayet iyi.Çift yönü de iyi olan çok iyi bir bek.Çaprazdan da çok iyi döndü.

Büyük ihtimalle alacak paramız yoktur tabii
Frankowskinin de istatistikleri çok iyiydi, mesele bizim oyun planına uyum, uzun boylu bir sol kanada denk geldi mi haşat ederler, bu arada Bellanova ah be muazzam oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt