Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.942
- 15.432
- 2.433
Şunu gol müziği falan yapsalar çok matrak olurKim bu narinari dido?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu gol müziği falan yapsalar çok matrak olurKim bu narinari dido?
nerden bulunur o istatistik bilmiyorum da çok yüksek ihtimalle kazandığı topların çoğu rakip sahada kazanılan toplardan oluşuyordur , yüzdelik dilim olarak.Dodo baya iyi oyuncuda, bizim pres ve sert taktige uyar mi bilmiyorum
frankowski orda da böyle oyuncu değildi zaten , üstüne geldiği ligdeki oyunla serie a arasında büyük fark var fiziksellik serie a'da daha ön planda.Frankowski'nin o zaman da yine hucum istatistikleri iyiydi 3lü beki olarak üstüne 4lü beki oynamışlığı yoktu zaten.Dodo 4lü beki normaldeFrankowskinin de istatistikleri çok iyiydi, mesele bizim oyun planına uyum, uzun boylu bir sol kanada denk geldi mi haşat ederler, bu arada Bellanova ah be muazzam oyuncu
PahalıYunan filebekçisini alın gelin.
Singo İtalya kariyerinde hep sağ bekti hatta sağ kanat bek bile oynadı çok atletik ve uzun diye stoper yaptılar fbdeki Osterwolde gibi, benim hayalim hem Singo hem de bir solak sol stoper Şampiyonlar liginde sağlam takım olmak içinBence de öyle.
Singo sağ stoper çok net. Solda olmaz.
Sanchez solda olmuyor asla denedik batırdı.
Solda oynayabilen Akanji yaşına ve yıllık ücret maliyetine rağmen daha uygun görünüyor.
Üçlüde efsane olur ama sağ stoperde. Sanchez ortayı toparlar sağa sola destek olur süpürür orayı zaten.
Ama Avrupa için bence de çok iyi olur mu emin değilim sahada koşmayan tek futbolcu bile olmamalı.
İcardi iyi pres organize ediyor ama o efor ile oynayabilecek mi orada derinde? Oynarsa yine sakatlık ile ilgili problem yaşar mı?
Tam onun adamı sert ve kavgacı bir tip.Dodo baya iyi oyuncuda, bizim pres ve sert taktige uyar mi bilmiyorum
Pahalı
Sertten kastim oydu iste. Biz hep komple bekler lazim (Jakobs, Boey, Eren gibi).Adam Torreira'nın sağ beki yahu.
Prese uyar hayvan gibi.
İyi yapışıyor rakibe ve tekniği ile hızı da var.
Tek sıkıntı havadan atılan toplar olur.
Ki bu ciddi problem olabilir. Sanchez sürekli oraya gitmek zorunda kalır.
Artık tapusuyla bizim...