Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester United, Emiliano Martínez transferinden vazgeçti! ❌🧤

Kiralama teklifi reddedildi, Aston Villa sadece bonservisle satmak istiyor. United ise bu şartları karşılamaya yanaşmadı. 💸 (The Athletic)

Emilianoya parasi olmayan donnaya hic giremez.

Donnarumma icin iki imkan kaliyor. Psgde devam (ilk 11 garantisi yok) ya da biz. Chelsea, City ve araplari sanmiyorum

Frankowskinin de istatistikleri çok iyiydi, mesele bizim oyun planına uyum, uzun boylu bir sol kanada denk geldi mi haşat ederler, bu arada Bellanova ah be muazzam oyuncu
frankowski orda da böyle oyuncu değildi zaten , üstüne geldiği ligdeki oyunla serie a arasında büyük fark var fiziksellik serie a'da daha ön planda.Frankowski'nin o zaman da yine hucum istatistikleri iyiydi 3lü beki olarak üstüne 4lü beki oynamışlığı yoktu zaten.Dodo 4lü beki normalde

Dostlar sağ beke atletik ve uzun boylu biri şart Dodo modo nedir Allah aşkına ya kaç kere izlediniz

Bence de öyle.

Singo sağ stoper çok net. Solda olmaz.
Sanchez solda olmuyor asla denedik batırdı.

Solda oynayabilen Akanji yaşına ve yıllık ücret maliyetine rağmen daha uygun görünüyor.

Üçlüde efsane olur ama sağ stoperde. Sanchez ortayı toparlar sağa sola destek olur süpürür orayı zaten.

Ama Avrupa için bence de çok iyi olur mu emin değilim sahada koşmayan tek futbolcu bile olmamalı.

İcardi iyi pres organize ediyor ama o efor ile oynayabilecek mi orada derinde? Oynarsa yine sakatlık ile ilgili problem yaşar mı?
Singo İtalya kariyerinde hep sağ bekti hatta sağ kanat bek bile oynadı çok atletik ve uzun diye stoper yaptılar fbdeki Osterwolde gibi, benim hayalim hem Singo hem de bir solak sol stoper Şampiyonlar liginde sağlam takım olmak için

Sağ sol stoper mevzusu çok abartılıyor 10 sene önce böyle bişey yoktu sanki adamı sağ açığa koyuyon anasını satayım

En fazla oyun kurarken sendelersin biraz o da çözülmeyecek iş değil

Zaniolo icin takas isterlerse L.Bareiroyu versinler zaten 2 orta saha aldilar yeni

Adam Torreira'nın sağ beki yahu.

Prese uyar hayvan gibi.

İyi yapışıyor rakibe ve tekniği ile hızı da var.

Tek sıkıntı havadan atılan toplar olur.

Ki bu ciddi problem olabilir. Sanchez sürekli oraya gitmek zorunda kalır.
Sertten kastim oydu iste. Biz hep komple bekler lazim (Jakobs, Boey, Eren gibi).

Bizimkiler inşallah scoutlukta benim taktiği kullanmaya başlamadılar. Feci sonuçlar doğurabilir. Dodo kim yaw

Adamlar stoperleri beke koyuyor artik.. Acikcasi adami izlemedim ama 1.66 lik beki de istemem ..

Ya Okan hoca, Aspor programini iptal et bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt