Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nolursa olsun takımında herzsman klasik
bir 10 nk bulundurmalısın

Galatasarayın en iyi dönemlerindd herzaman bir 10 no vardı

hagi sino mertens

bunlar yine yarım yamalsk bırakacak herşeyi!!!!
Kesinlikle katılıyorum .Oyun tıkandığında,yada kanatlara top aktaramadiginda çilingir şart.Hemfikiriz.Keske Sara da 10 numara özellikleri gorebilseydik.

Hâlâ 2002 ve sonrasında doğmuş 2 yabancı futbolcu eksik

İcindeki kin nefret kiskanclik dışına yansıyan zavvallı insan.
Burasi haric hicbir tv kanali vs ne dinliyor ne baska hbr sitelerinde bisey okuyorum.
Ne varsa bizde var. Bitti gitti. İki saniye aspor izlim dedim. Sallamasyon baslamis bile. İyiki altyazi kirmizi yapmislar onuda yapmasaydiniz ya. Zahmet olmus

Şu saatten sonra İlkay bile olsa kiralık+ opsiyon ile almak daha mantıklı, satamiyoruz çünkü
Satamama olayimiz gerçekten çok kotu yaa Buna kesinlikle kafa yorulmali.Biz oyuncu satamiyoruz.Ama satmak zorundayız.Gokhan satamama sebebimiz alırken çok yüksekten alıp beklentiyi yüksek tutup sukutu hayale uğrayıp sonrada kenara çekip degersizlestirmemiz.Ahmet kutucuya 6 milyon kim verir örnek olarak

Osimhen'in yerini Osimhen ile doldurduk, Muslera'nın yerine büyük kaleciler konuşuluyor ama Mertens'in yerine daha doğru düzgün isim geçmedi.

Luyi sakatlanmasa Marcaonun falan çok önündeydi
İlk zamanları ben de beğeniyordum, mbappe'yi filan sahadan silmişti PSG maçında, ama topla ilişkisi pek iyi değil ve sakardı. Sakatlık onu bitirdi. Muhtemelen yaşı da sandığımızdan bayağı büyüktü, afrikalılardaki yaş hüllesini hepimiz biliyoruz.

Son düzenleme:
1000033752.webp
transfermarktta osimhende 73% den yükselemedi bitürlü. Bunlarida ban listeme alimda görsünler :)))

Hadi transfermarkti boykot edelim :)

Sanki umurlarinda :))))))

Osimhen beni çok bunalttı.bünye furkan koçak ve ada yuzgec izlemek istiyor lazio maçında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt