Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.200
- 36.696
- 3.798
Tamamı satılırsa o gün yapılacak ürün satışlarını falan hesaba katmadan bile 8 milyon dolar civarı sadece bilet satışından kazanacak sanırım kulüp.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalkan inşallah iyi yere kalkiyordur
Abdulkerim 1.90dodo, okan hocamın kısa boy kriterini karşılıyor gelsin
Anlamsiz isler
Haklisinda yanına aynı mevki oyuncusuna çok verdiğin zaman terazi bozuluyor.O nedenle düzeltme geliyor.Yalniz Yunusun sezon başından beri hallolmayan olayına akıl sır etmiyor ama.Satamama olayımız çok net abi , durup dururken, her oyuncuya maaş iyileştirilmesi yapılmaz, Yunus Barış gibi oyunculara bile 1.5tan fazla yıllık verilmesi büyük hata ,o tarz maaşlar ile oynatmadigin oyuncuları kimse satın almak istemez , 100 bin Euro'ya Osmanlısporda oynayan Ndiyaye ve paşadaki Diagneye verdiğimiz maaşlar ahmaklıktan başka birşey değil
kaynak?alllaaaaahhh keremm geliyooooorrr
Zerre ihtiyacımız yok derken Sara ya güvenliğinin kanıtı olarakmi söylüyorsun?11 için zerre ihtiyacımız yok 10 numaraya
8-10a zenginlik açısından ilkay olabilir o da bonservissiz diye
Tamamı satılırsa o gün yapılacak ürün satışlarını falan hesaba katmadan bile 8 milyon dolar civarı sadece bilet satışından kazanacak sanırım kulüp.
Kaleci yetişeceğini sanmıyorum ama ben Lammens denen Belçikalı genç kaleciyi de hızlıca bitirip onu da yetiştirimim. Maaşı uygun olur taksitli 15-20 arasına milyona yada 5 kiralama+ 10-15 zorunlu almaya hemen bitirilebilecek bir oyuncu bence. Ben oyuncuyu bilmiyorum ama izleyenler övüyorlar, maaşı yüzünden de bana daha cazip geliyor. Kaleciye de 8-10 maaş bana uygun gelmiyor.
Kim bu lavuklar?
Sane ile doldurduk Mertens'in yerini. Yunus veya Sane 10 no oynayabilecek adamlar.Ki şart.
Osimen transferini değerlendirmek üzere az sonra Hars Tvde canlı yayında olacağım
sara-yunus-icardi orayı dolduracakZerre ihtiyacımız yok derken Sara ya güvenliğinin kanıtı olarakmi söylüyorsun?