Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen, sane ile birlikte en büyük transferimiz BAY olacaktır kesinlikle. Bu sene tavanı görmesini umuyorum.

şu dırzo tipler rol çalmaya çalışacak günün tek can sıkacak hususu

1753872705625.webp

Kaleci yetişeceğini sanmıyorum ama ben Lammens denen Belçikalı genç kaleciyi de hızlıca bitirip onu da yetiştirimim. Maaşı uygun olur taksitli 15-20 arasına milyona yada 5 kiralama+ 10-15 zorunlu almaya hemen bitirilebilecek bir oyuncu bence. Ben oyuncuyu bilmiyorum ama izleyenler övüyorlar, maaşı yüzünden de bana daha cazip geliyor. Kaleciye de 8-10 maaş bana uygun gelmiyor.

Haklisi
Satamama olayımız çok net abi , durup dururken, her oyuncuya maaş iyileştirilmesi yapılmaz, Yunus Barış gibi oyunculara bile 1.5tan fazla yıllık verilmesi büyük hata ,o tarz maaşlar ile oynatmadigin oyuncuları kimse satın almak istemez , 100 bin Euro'ya Osmanlısporda oynayan Ndiyaye ve paşadaki Diagneye verdiğimiz maaşlar ahmaklıktan başka birşey değil
Haklisinda yanına aynı mevki oyuncusuna çok verdiğin zaman terazi bozuluyor.O nedenle düzeltme geliyor.Yalniz Yunusun sezon başından beri hallolmayan olayına akıl sır etmiyor ama.

Tamamı satılırsa o gün yapılacak ürün satışlarını falan hesaba katmadan bile 8 milyon dolar civarı sadece bilet satışından kazanacak sanırım kulüp.

4500 desen ortalama 50.000 kişi 225.000.000 TL yapar zaten.

Yaklaşık 4.800.000 Euro gibi bir gelir oluyor.

''Solo İl Gala'' yazan t-shirt'ler yeterli sayıda üretilirse forma ile de birlikte bence en az 50.000-100.000 arası ürün satışı olmalı o gün.

Forma-4500 TL
T-Shirt-1250 TL

70.000 T-Shirt (hepsi bize kalıyor sanırım)
30.000-Forma

satılsa oradan da ciddi bir gelir elde edebiliriz.

8 olmasa da 6-6.5 Milyon Euro gelebilir.

NOT: Youtube katıl da önemli 30-40 TL bir şey aylık herhalde.

oraya da bence bugün yeni 300.000 Üye gelmeli en az

Kaleci yetişeceğini sanmıyorum ama ben Lammens denen Belçikalı genç kaleciyi de hızlıca bitirip onu da yetiştirimim. Maaşı uygun olur taksitli 15-20 arasına milyona yada 5 kiralama+ 10-15 zorunlu almaya hemen bitirilebilecek bir oyuncu bence. Ben oyuncuyu bilmiyorum ama izleyenler övüyorlar, maaşı yüzünden de bana daha cazip geliyor. Kaleciye de 8-10 maaş bana uygun gelmiyor.

dursun abi osimhen bitmeden baska transfer islere bakmayın demis olsa bile bence arka planda bu ise calistilar. belli olmaz hasanim, ama bence de ihtimali düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt