Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb açılımın bir parçası olmuş meğer. chobani sahibi erdoğana çıkmış bugün. siyasi olduğu başından beri belliydi

tzolakis biz şu an almazsak ya gelecek sezon ya da ondan sonrakinde direkt real madrid'in kalecisi. orada da efsane olur zaten

İyi kaleci de bence değil ya R.Madrid.

Donnarumma'yı alırlar muhtemelen yine 1 sene sonra.

Yunan Milli Takımında bile daha yeni yeni oynamaya başladı.

Yetenekli de olsa bence as kaleci olarak büyük takım zor.

Ha 2. kaleci rolünü kabul ederse olabilir oralarda ya da A.Madrid vs gibi takımlarda.

Bence Almanya'da bir takıma gidecek, sıçrama yaparsa oradan yapar.

Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum, bonservisi de 30-40 deniyor hele o paralar ise imkansız.

Osimhen transferine destek olsun diye bu mesajımı beğenen üyeler arasında yapacağım çekilişle bir kişi bana GSStore'dan ürün alacak. Bol şanslar.

İlkay'ı alırsak seneye de şampiyonuz.

CL de başarı ihtimali de daha çok olur.

O tecrübede ve kalitede ayak yok takımda.

Torreira-Lemina-İlkay-Sara
Sane-Barış-Yunus-Osimhen-İcardi

şöyle bir 9'lu hatta sahip takım sürklase eder ligi. Başka da transfere gerek kalmaz orta saha ve öne net şekilde.

Adam 8-10 her yerde dünya klasında oynuyor hala.

İyi kaleci de bence değil ya R.Madrid.

Donnarumma'yı alırlar muhtemelen yine 1 sene sonra.

Yunan Milli Takımında bile daha yeni yeni oynamaya başladı.

Yetenekli de olsa bence as kaleci olarak büyük takım zor.

Ha 2. kaleci rolünü kabul ederse olabilir oralarda ya da A.Madrid vs gibi takımlarda.

Bence Almanya'da bir takıma gidecek, sıçrama yaparsa oradan yapar.

Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum, bonservisi de 30-40 deniyor hele o paralar ise imkansız.

yeteneği ayrı da
inanılmaz bi eğitimi var herifin, tüm sürecini araştırmıştım. şut durduruculuğundaki kapasitesi ve posyon alışıyla belli ediyo zaten o disiplini

hayatımda izlediğim en özel kalecilerden biri net şekilde

30-40 olayına ben piraeus kaynaklı basında hiç denk gelmedim. şu an transfermarkt'da 10 yazıyoken 18-19 gibi alabiliriz bence, zaten bedavaya oynuyor

Osi sonrası Ederson için gaza basacağız. City de pazarlık için haber salıyor işte. Ederson ile biter bu iş bence

yeteneği ayrı da
inanılmaz bi eğitimi var herifin, tüm sürecini araştırmıştım. şut durduruculuğundaki kapasitesi ve posyon alışıyla belli ediyo zaten o disiplini

hayatımda izlediğim en özel kalecilerden biri net şekilde

30-40 olayını ben piraeus kaynaklı basında hiç denk gelmedim. şu an transfermarkt'da 10 yazıyoken 18-19 gibi alabiliriz bence, zaten bedavaya oynuyor

Sen öyle diyorsan doğrudur o zaman.

Ben sadece FB maçlarında izledim.

Penaltılar, maç performansı geneli zaten iyiydi belli.

Bu mutlu olamıyor ya 😆
images-45.webp

Ağbi rüya mı ya Osi geliyor uçak muçak diyorlar. Emin miyiz gerçek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt