Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yol Donnarumma'ya çıkıyor adamdan en ufak bir pozitif sinyal aldığımız vakit işi bitirmek lazım bir daha böyle fırsat gelmez.

Ederson'u 13'e falan satmak istiyorlar işte bariz belli.

Biz 5-6 bandında teklif yapıyoruz.

Onlar da resim paylaşıyor, takımda kalacak falan diyor.

Biz Morata'ya ne yapıyorsak aynısı yapıyorlar.

Zengin de olsan bu böyle.

9-10 bandına çıkarsak iş biter ama kelepire dünya çapında kaleci yaşı olsa da bırakmazlar.

Bence biz gidip 8 vereceğiz teklif olarak onlar da yine olmaz diyecek. Sonra 9.500.000 + CL Bonusu (Son 24-1.500.000) gibi bir şey vereceğiz ona okay diyebilirler.
Genç maaşı uygun kaleci tarafındayım artık. Tzolakis olmayacağı için Lammens iyi tercih gibi gözüküyor ve bitirmek istersen bu hafta içinde bile bitirebiliriz diye düşünüyorum.

Genç maaşı uygun kaleci tarafındayım artık. Tzolakis olmayacağı için Lammens iyi tercih gibi gözüküyor ve bitirmek istersen bu hafta içinde bile bitirebiliriz diye düşünüyorum.

tzolakis niye olmasın heis
300k euro maaşı

2-2.5 milyona koşarak gelir cimboma

Her yol Donnarumma'ya çıkıyor adamdan en ufak bir pozitif sinyal aldığımız vakit işi bitirmek lazım bir daha böyle fırsat gelmez.
Astrolojik acidan ilişki çok olumlu abi merak etme😂

Donnnaruma yaptığı işte en iyisi olmak istiyor
Geri planda kalmak istemiyor(psgde yedek kalmak gibi mesela)
Parayı da çok seviyor ama
Ayrica futbolda tutkudan yana bi profili var

artık her yol Berke Özer'e gidiyor , kavukçu yada hatip sağ olsunlar kimin daha çok emeği olduysa bu işte

Ederson'a net 8 milyon Euro öneririm. Daha fazlasının baskısını Ederson yapsın.

Lammens ve Tzolakis bizim seviyeden ziyade Bundesliga ya Eredivise orta sıra takımları için uygun profil gibi geliyor bana nedense.

Tzolakis- Mönchengladbach
Lammens-AZ Alkmaar

ha eşleşsek bizi eliyorlar o ayrı ama ikisi de bizde tutmaz bence.

Galatasaray genç kaleciden ziyade olmuş almak zorunda. Genç de olsa en az Marsilya, Roma seviyesinde oynuyor olmalı bana göre.

Onun da maliyeti 25-40 Milyon Euro arası bugün bonservis olarak.

Muslera'yı almak istesek Lazio bugün 35 isterdi.

ADL için özel küfür başlığı hatta Napoli forumlarını basıp kalaylama yapmayı öneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt