- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
altına da bunu atmış biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo kim yav 30 milyon edecek akanji'yi alın ulan
Genç maaşı uygun kaleci tarafındayım artık. Tzolakis olmayacağı için Lammens iyi tercih gibi gözüküyor ve bitirmek istersen bu hafta içinde bile bitirebiliriz diye düşünüyorum.Ederson'u 13'e falan satmak istiyorlar işte bariz belli.
Biz 5-6 bandında teklif yapıyoruz.
Onlar da resim paylaşıyor, takımda kalacak falan diyor.
Biz Morata'ya ne yapıyorsak aynısı yapıyorlar.
Zengin de olsan bu böyle.
9-10 bandına çıkarsak iş biter ama kelepire dünya çapında kaleci yaşı olsa da bırakmazlar.
Bence biz gidip 8 vereceğiz teklif olarak onlar da yine olmaz diyecek. Sonra 9.500.000 + CL Bonusu (Son 24-1.500.000) gibi bir şey vereceğiz ona okay diyebilirler.
Genç maaşı uygun kaleci tarafındayım artık. Tzolakis olmayacağı için Lammens iyi tercih gibi gözüküyor ve bitirmek istersen bu hafta içinde bile bitirebiliriz diye düşünüyorum.
Abartmaya başladı, kimseyi dövdüğü de yok fb maçlarında.
Hagi den sonraKandirmayin kendinizi Osimhen bu ulkede yapilan acik ara en buyuk transferdir .. Sneijder geldiginde kariyerinin diplerindeydi
Astrolojik acidan ilişki çok olumlu abi merak etmeHer yol Donnarumma'ya çıkıyor adamdan en ufak bir pozitif sinyal aldığımız vakit işi bitirmek lazım bir daha böyle fırsat gelmez.
...
Osimhen gelmesine rağmen ...
Takımı bırakmıyor onu. Olympiakos'un sahibi Forrest'ın da sahibi zengin biri 30-40 milyon euro gelmedikçe satmayacak diye haberler vardı.tzolakis niye olmasın heis
300k euro maaşı
2-2.5 milyona koşarak gelir cimboma
Genç maaşı uygun kaleci tarafındayım artık. Tzolakis olmayacağı için Lammens iyi tercih gibi gözüküyor ve bitirmek istersen bu hafta içinde bile bitirebiliriz diye düşünüyorum.
İki ayda gelen adama niye sevineyim
20 temmuzda sevindik bitti işte
tzolakis niye olmasın heis
300k euro maaşı
2-2.5 milyona koşarak gelir cimboma
7-8 maaş 10 m bonservis ederson mu?
25-30 bonservis 3m maaş tzo mu?
Haklı bir serzeniş..