- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Sevilla'nın stoperde Kike Salas vs. oynuyor ya Mustafa Yumlu bundan daha iyi stoper yine de kiralık olmaz zararına da olsa satın gitsin kim uğraşacak bunlarla daha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevilla geberik bir durumda cuesta şuanki hallerine uygun zaten gecen sene az daha küme dusuyolardıSevilla'nın stoperde Kike Salas vs. oynuyor ya Mustafa Yumlu bundan daha iyi stoper yine de kiralık olmaz zararına da olsa satın gitsin kim uğraşacak bunlarla daha.
Milletin aklında hep Uefa'yı kazanan Sevilla var da kadro son 1-2 senedir acayip erozyona uğradı dediğin gibi düşmeye oynuyorlar Cuesta orada Ramos muamelesi görür.Sevilla geberik bir durumda cuesta şuanki hallerine uygun zaten gecen sene az daha küme dusuyolardı
Kaç para teklif edilmeliydi? 1 yıllık kontratı da varken.Edersona yapılan teklif komik. Bunun neresi gelişme ertan
City salmiyor unutun onu
Mevzu para degil ki edersonda Pep salmıyor adamı o yüzdende astronomik bir para olmazsa zor o iş diyorum bende.Kaç para teklif edilmeliydi? 1 yıllık kontratı da varken.
O diyorsa Günay hayırlı olsun@Levent Kolpgün Donnaruma kesin diyor.
O olabilir ama teklif edilen para komik demiş Sergen ona nazaran dedim kaç para teklif edilmeliydi? Onun dışında 10 milyon pound istiyor deniyordum City için. Oyuncu kararı belirleyici olur orada.Mevzu para degil ki edersonda Pep salmıyor adamı o yüzdende astronomik bir para olmazsa zor o iş diyorum bende.