İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.637
- 3.997
- 1.278
Şu emir sato hocanın sürekli önerdiği tzolakis'in fiyatı nedir onu alamaz mıyız forumda baya öveni var çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalecidir ya
Donna bence kafa kafaya olur sükse olarakEderson da Donnarumma da Osimhen den büyük isim değil r’daş
Bilgi de alamayip uyduruyorlar onu unutmussun ben ekleyim. Adamın hocasi adamı birakmiyor mesela engel bu. Ama bunlar Yok bonservis , yok maas diye sallıyor.Bizim muhabirler her seferinde ne kadar futbol bilmediklerini kanıtlıyorlar. Ederson donna olmadı mı hemen bir Türk kaleci yazıyorlar başka bildikleri oyuncu olmadığı için. Vizyon yabancı liglerde oyuncu bilgisi sıfır adamlarda.
Berkeye var mısın renkdaş?Bu kadronun kalesine Uğurcan koyan yönetim KAP bildirimiyle beraber istifasını da versin.
Bu Ibrahim Seten'de 2.5m Euro verecek kadar para var mi ya???Dursun bu konuşmalar için Seten'i arayıp ağır fırçalamış. O zaman Seten anlatmıştı. Galatasaray'ın parası yok mu da siz aranızda para toplamaya çalışıyorsunuz demiş
Erden Timur zamanı da bu uçakla gidiyorduk çok mantıklı geldi bu şu an samoşun ailesinden biri pilot demek kiBu sami kesin Kavukçu nun pilotu
Sami çuccuk çuccukBu sami kesin Kavukçu nun pilotu
ikisi de birbirinden kötüBerkeye var mısın renkdaş?
Muhabirlik anlayışları yöneticiye oyuncu onaylatmak ya da Türk temsilcisi olan bir oyuncuyu pazarlamak.Bilgi de alamayip uyduruyorlar onu unutmussun ben ekleyim. Adamın hocasi adamı birakmiyor mesela engel bu. Ama bunlar Yok bonservis , yok maas diye sallıyor.
İbrahim KolptenBu Ibrahim Seten'de 2.5m Euro verecek kadar para var mi ya???![]()
2.5 milyon € avukat ve Seten'den geleceğini bilse Dursun hayatta arayıp fırçalamaz.Dursun bu konuşmalar için Seten'i arayıp ağır fırçalamış. O zaman Seten anlatmıştı. Galatasaray'ın parası yok mu da siz aranızda para toplamaya çalışıyorsunuz demiş