Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nie heis, sane sağ kanattı heriflerde oliseyi alınca sağda fuzuli oldu. diaz daha naturel bi sol kanat. saneden para kazanamamalrı fiyasko ama kadrosal olarak daha mantıklı ypatıkları.

orası öyle de sane'nin sol kanat oyunuyla diaz arasında 75 mil euroya değecek bir oyun farkı oluşacağını sanmıyorum

biraz musiala + sane kaybından acele etmişler gibi geldi

üyelerde burada ayağı kötü muhabbeti yapıyor gülmekten ölürsün. Kötü filanda değil ayağı bu arada. Guardiola oldu herkes başımıza bunların kafayı efem24'ten kaldırmayacaksın orada takılsınlar 24 saat her fantaziyi denerler.
Kesinlikle 90 dakika baskı yiyeceğin şampiyonlar ligi deplasmanında seni maçta tutacak adam getireceği psikolojik üstünlüğe girmiyorum bile.

Muazzam olay ya bizim de artik böyle seylerde olmamiz

Öncelikle City'nin Donnaruma'yı alacağını düşünmüyorum. Guardiola ayakları vasat kaleciyi istemez.

Benim tercihimse GS için aynı maliyette bile Ederson olurdu. Dün Strasbourg maçını izleyenler rakibe verdiğimiz pozisyonların neredeyse tamamının geriden oyun kurmaya çalışırken olduğunu görmüştür. Ederson şu an bizim için biçilmiş kaftan. Takımın en önemli defosunu ortadan kaldırabilecek bir isim

kardeşim sen Alper admiri boş ver hayırlı olsun kutlarım seni
Eyv. ne diyelim üstat, şu mutlu habere bile sevinemedik.
He sen bok gibi konu aç Sabah biz sileriz, oldu.
bana karşı aşırı agresifsin üstat ama alıştım artık. beni baskılaya baskılaya sindirdin bravo

1753650528589.webp

pep donnarumayı bedavaya almaz adam kaleye orta saha ayağı istiyor günayın ayakları donnarumadan iyidir psg en iyi ihtimalle 30 a bırakır manu ve chelsea isteyebilir ama 15 kağıt sıkarsak futbolcuya bu maaşı da kimse vermez

donna için en doğru tercih bize gelmesi olur, çok rahat bi şekilde kupaları dolduracak kariyerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt