- 31 Ağustos 2021
- 69.613
- 49.806
- 3.258
Herifler o zmn onca parayi ikinci kaleciye mi verdi yani yav. Donnarumada olmalari cok garip.(Tabii oburunu resmen bitirmeyip su an askiya almadilarsa)Donna > City
Ederson > GS
Olacak bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifler o zmn onca parayi ikinci kaleciye mi verdi yani yav. Donnarumada olmalari cok garip.(Tabii oburunu resmen bitirmeyip su an askiya almadilarsa)Donna > City
Ederson > GS
Olacak bence.
Troll olmayı kes sendeAlper admin yine yaptın yapacağınııı
zaten seni online görünce kesin diyorum bir konumu zımbalayacak
guardiola bırakmıyor edersonu. Aynı anda iki kaleci birden almaz city Alperim.O yedeği olur
ağabey trollük bile sayılmaz, şahane pazar tadında bok gibi bir konu fikriydi. sen eğer kitlemeseydin, sabah silinmesini isteyecektim.Troll olmayı kes sende
Bırakır yeterki niyet edelimguardiola bırakmıyor edersonu. Aynı anda iki kaleci birden almaz city Alperim.
kardeşim sen Alper admiri boş ver hayırlı olsun kutlarım seniAlper admin yine yaptın yapacağınııı
He sen bok gibi konu aç Sabah biz sileriz, oldu.ağabey trollük bile sayılmaz, şahane pazar tadında bok gibi bir konu fikriydi. sen eğer kitlemeseydin, sabah silinmesini isteyecektim.
nie heis, sane sağ kanattı heriflerde oliseyi alınca sağda fuzuli oldu. diaz daha naturel bi sol kanat. saneden para kazanamamalrı fiyasko ama kadrosal olarak daha mantıklı ypatıkları.
Kesinlikle 90 dakika baskı yiyeceğin şampiyonlar ligi deplasmanında seni maçta tutacak adam getireceği psikolojik üstünlüğe girmiyorum bile.üyelerde burada ayağı kötü muhabbeti yapıyor gülmekten ölürsün. Kötü filanda değil ayağı bu arada. Guardiola oldu herkes başımıza bunların kafayı efem24'ten kaldırmayacaksın orada takılsınlar 24 saat her fantaziyi denerler.
Muazzam olay ya bizim de artik böyle seylerde olmamiz
Eyv. ne diyelim üstat, şu mutlu habere bile sevinemedik.kardeşim sen Alper admiri boş ver hayırlı olsun kutlarım seni
bana karşı aşırı agresifsin üstat ama alıştım artık. beni baskılaya baskılaya sindirdin bravoHe sen bok gibi konu aç Sabah biz sileriz, oldu.
Eyv. ne diyelim üstat, şu mutlu habere bile sevinemedik.
bana karşı aşırı agresifsin üstat ama alıştım artık. beni baskılaya baskılaya sindirdin bravo
Ekli dosyayı görüntüle 296424
Muze varsa adresini soyle gideyimO maçı statta izleyen biri var mı forumda, varsa ağamı müzeye kaldıralım
Alper admin yine yaptın yapacağınııı