Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Farazi bir evden bahsediyorum, emlakçıyla alınan türden normal ev ama... Eğer benzetmeyi futbolcu-aracı menajer ve ev-emlakçı üzerinden yapıyorsak; o zaman futbolcu alınca futbolcuya üçlü çektirdiğimiz gibi, ev alınca eve de üçlü çektirmemiz gerekiyor teorik olarak... Yani o yorumun benim zihnimin karanlıklarında aklıma getirdiği absürd detay bu...

rezan beyin mal varlığı bir hayli var onun için para değil 2.5
mesele farklı mesele
Zengin adamı görünce hemen "bey" moduna girmişsin

Gibi'de bi bölüm vardı, yıllar sonra arkadaşlarıyla görüşüyorlar, arkadaşları zengin olmuş, Ersoy "bey" diye hitap ediyordu adama, onun gibisin Ersoy Kayalar

12873.jpg

sadece dekont atsa adam sayardım, laf cambazlığı yaparak ne olduğunu belli etti. Galatasaray başkanı seni arayıp, yardıma ihtiyacımız var, katkıya ihtiyacımız var diyip katkı yapmanı mı isteyecek? Sonuç olarak vermemeyi tercih edip prınıda yapıyor sözde uyanık.
Bunlar samimiyetsiz.Dursun özbek arayacakmışta hadi ordan.Yapacaksan yardım gider yaparsın.
Kavukçununda çıkışı gereksiz.

Ulan karşı tarafta böyle adamlar klübüne resmen deli gibi para akıtıyorlar.Bizim sözde Galatasaraylılarda yapacakları 2 milyon destek üzerinden Ego savaşlarına girişiyorlar.

Madem finansal iyi durumdayiz

Acaba messi’yi mi yoklasak bir yilligina

Imkansiz tabi ama hayali bile güzel

Şöyle bir şey demiş işte. Klasik Rezan zamanında Erden Timur'un Nef sponsorluğunda da şov yapıp ben x(miktarı hatırlayamadım) vereceğim stadın adı Ali Samiyen kalsın diye şov yapıyordu.

Avukat bozuntusuna birisinin GS nin ne olduğunu söylemesi, haddini bildirmesi lazım. Laf salatası bir birey olduğundan haberi yoktur bunun.

Program Osimhen gelirse 2.5 milyon veririm falan diyordu. Başkan arayacakmış kendisinden özel olarak isteyecekmiş öyle verecekmiş. Klasik şovmen işte.
Böyle bir aramanın asla olmayacağını bildiği için rahatça konuşuyor tabii. Tesise, altyapıya vs yardımda bulunacağım ulaşıp dese ya madem söz vermiş. Gerçi böyle şov yapanlardan kuruş almak ters teper, sürekli lafını yapma durumları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt