Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çekmedi mi?
50 transfer yapmayacağızYine vasatliga geldi gece.cikis yapıyorum
Program Osimhen gelirse 2.5 milyon veririm falan diyordu. Başkan arayacakmış kendisinden özel olarak isteyecekmiş öyle verecekmiş. Klasik şovmen işte.mesele neymiş
Eğer siyahi elemanı diyorsan ben şahsen O’nu halı saha da bile oynatmam. Tam bir kalas.Ederson geldi ise Singo + çok para yoksa Başak'taki stoperi alalım.
Sonra olursa orta saha alalım
Zengin adamı görünce hemen "bey" moduna girmişsinrezan beyin mal varlığı bir hayli var onun için para değil 2.5
mesele farklı mesele
Bunlar samimiyetsiz.Dursun özbek arayacakmışta hadi ordan.Yapacaksan yardım gider yaparsın.sadece dekont atsa adam sayardım, laf cambazlığı yaparak ne olduğunu belli etti. Galatasaray başkanı seni arayıp, yardıma ihtiyacımız var, katkıya ihtiyacımız var diyip katkı yapmanı mı isteyecek? Sonuç olarak vermemeyi tercih edip prınıda yapıyor sözde uyanık.
Şöyle bir şey demiş işte. Klasik Rezan zamanında Erden Timur'un Nef sponsorluğunda da şov yapıp ben x(miktarı hatırlayamadım) vereceğim stadın adı Ali Samiyen kalsın diye şov yapıyordu.
Böyle bir aramanın asla olmayacağını bildiği için rahatça konuşuyor tabii. Tesise, altyapıya vs yardımda bulunacağım ulaşıp dese ya madem söz vermiş. Gerçi böyle şov yapanlardan kuruş almak ters teper, sürekli lafını yapma durumları var.Program Osimhen gelirse 2.5 milyon veririm falan diyordu. Başkan arayacakmış kendisinden özel olarak isteyecekmiş öyle verecekmiş. Klasik şovmen işte.
Bizim bu Socar sponsorlu SL forması alma şansımız varmı?
Madem finansal iyi durumdayiz
Acaba messi’yi mi yoklasak bir yilligina
Imkansiz tabi ama hayali bile güzel