Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese gunaydin,

Osi cilginligimizi tatmin ettigimize gore biraz daha sakin gecirebiliriz agustosu.

Tahminim haftasonu ya da haftabasina kaleciyi cozecekler- Ederson gibi duruyor ama bakalim. 2 3 gune somut haber gorecegiz gibi.(Donnarumayi ben osimhen gibi cok zor seviye goruyorum ve cok pahali. Edersonda gayet iyi secenek ama gonlum genc ve ucuz maasli kaleciden yana(lammens))

Sonra frene basacagiz ve adam satacagiz muhtemelen , onlarin haberleri dolasir surekli

Singo heyecan verici ama cok fazla bilgi kirliligi var, dede 40 diyor, birisi 30 diyor, kimisi 15-20 araligi diyor...cabuk bir surec olarak gorunmuyor bana.

12+2 deki 2 de simdilik hala jelert ve yusuf heralde? Transfer sonuna kadar bir formul cikmazsa ortaya

18:30 idmani ve kemerburgaz Osi videolarini bekliyoruz.
Aksam okan hocanin Aspor zavazingosunvar
Shaktar tur kutlamasi var.
Fenerin abzurt kadro bildirimini gorecegiz.

Persembe icin kotu bir gundem degil

18:30 idmani ve kemerburgaz Osi videolarini bekliyoruz.
Aksam okan hocanin Aspor zavazingosunvar
Shaktar tur kutlamasi var.
Fenerin abzurt kadro bildirimini gorecegiz.

Persembe icin kotu bir gundem degil
Başakşehir de turu geçer gibi görünüyor bugün. Ülke puanına üç beş katkı yapar bu sene.

Ekran görüntüsü 2025-07-31 100811.webp

Napoli gel bakalım.

Donnarumma PSG’nin elini kolunu bağlıyor, tahmin edilenden daha düşük bir bonservise bırakmaya razı olacaklar

osimhen antep maçında kart cezalısıymış. hayatımda bu kadar saçma bir şey ilk defa duydum. geçen sezondan kalan sarı kart cezası temizlenmiyor mu? :D

Başakşehir de turu geçer gibi görünüyor bugün. Ülke puanına üç beş katkı yapar bu sene.
Gexer muhtemelende sonra galaba Viking diye br ters bir takim geliyor. Belli olmaz.

Gecsinler ama konferans ligi ve anadolu takimlarini (arka bahceler haric) destekliyorum gelir elde etmeleri adina. Su an ligde kopukluk var , ama ilk 2 haricinde de her sey olabilir diyebiliyorsun(hem kotu hem iyi) bjk mahfolup baska takimlar ivme alabilir mesela. O acidan lig kendi icinde eglenceli.

Samsun umarim Playoffu gecer sonraki tur, o deneyim ve para yarar onlara.

Neeeee gercek mi bu
Victor Osimhen, Süper Lig’de 1. hafta oynanacak olan Gaziantep FK maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Dünya yıldızının Galatasaray’la sözleşme imzalasa da Gaziantep FK’ya karşı forma giyme şansı yok. Futbolcu geçen sezondan kalan sarı kart cezasını kırmızı siyahlılara karşı çekecek.

bana biri sorsa, "hayatında duyduğun en saçma şey nedir " diye , tartışmasız bu kuralı söylerim. geçen seneden gelen sarı kart cezası nasıl temizlenmiyor yeni sezonda? harbi hayretler içindeyim.

osimhen antep maçında kart cezalısıymış. hayatımda bu kadar saçma bir şey ilk defa duydum. geçen sezondan kalan sarı kart cezası temizlenmiyor mu? :D
Sari kartlar temizleniyor yav?
Kirmizi kart ya da tff cezalari devam ediyor diye biliyorum

Zaten farketmez max 15 dk falan oynar oynasada ayri 1 haftalik idmanla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt