Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.992
- 90.751
- 5.003
Helal lan! Böyle postlar atmaya devam edersen seni tekrardan yiğen listte üst sıralara yazacağım.fbnin çöpünü istemiyoruz dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal lan! Böyle postlar atmaya devam edersen seni tekrardan yiğen listte üst sıralara yazacağım.fbnin çöpünü istemiyoruz dostum
Nolur antep maçıHaftaya cuma lig basliyor
Osi oynar mi acaba antep deplasmaninda
Bunun linkini rica edebilir miyim?
Osi geldigine gore ilk ve son kere yapacagim
Ferdi Kadıoğlu hamlesi bekliyorum
Halısaha maçı yapıyordu arkadaşlarıyla. Antep'e gider de ilk 11 başlar mı acaba?Haftaya cuma lig basliyor
Osi oynar mi acaba antep deplasmaninda
Antep maçı başlığı açıldı mı?Nolur antep maçı
@Alper AltunAntep maçı başlığı açıldı mı?
Başakşehir de turu geçer gibi görünüyor bugün. Ülke puanına üç beş katkı yapar bu sene.18:30 idmani ve kemerburgaz Osi videolarini bekliyoruz.
Aksam okan hocanin Aspor zavazingosunvar
Shaktar tur kutlamasi var.
Fenerin abzurt kadro bildirimini gorecegiz.
Persembe icin kotu bir gundem degil
Gexer muhtemelende sonra galaba Viking diye br ters bir takim geliyor. Belli olmaz.Başakşehir de turu geçer gibi görünüyor bugün. Ülke puanına üç beş katkı yapar bu sene.
Bu kurayı sen mi cektin rtsEkli dosyayı görüntüle 297103
Napoli gel bakalım.
Neeeee gercek mi buosimhen antep maçında kart cezalısıymış. hayatımda bu kadar saçma bir şey ilk defa duydum. geçen sezondan kalan sarı kart cezası temizlenmiyor mu?![]()
Victor Osimhen, Süper Lig’de 1. hafta oynanacak olan Gaziantep FK maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Dünya yıldızının Galatasaray’la sözleşme imzalasa da Gaziantep FK’ya karşı forma giyme şansı yok. Futbolcu geçen sezondan kalan sarı kart cezasını kırmızı siyahlılara karşı çekecek.Neeeee gercek mi bu
Sari kartlar temizleniyor yav?osimhen antep maçında kart cezalısıymış. hayatımda bu kadar saçma bir şey ilk defa duydum. geçen sezondan kalan sarı kart cezası temizlenmiyor mu?![]()