Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.264
- 13.590
- 1.998
Öyle zaten herif gol asist oyun kurulunu hiç yapamıyorGedson Jk'de kaç hoca harcadı
Acaba sorun bu herif olabilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle zaten herif gol asist oyun kurulunu hiç yapamıyorGedson Jk'de kaç hoca harcadı
Acaba sorun bu herif olabilir mi
Yapma reis ayagı kotü yav nasıl değil. Ama geliyor ise napacaz ayağıni tarantinomuyuz biz diyorsan bir sey diyemem hak veririmüyelerde burada ayağı kötü muhabbeti yapıyor gülmekten ölürsün. Kötü filanda değil ayağı bu arada. Guardiola oldu herkes başımıza bunların kafayı efem24'ten kaldırmayacaksın orada takılsınlar 24 saat her fantaziyi denerler.
Yabancı sınırı da varken 10 numaraya yaşça büyük oyuncu almanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Sara, Akgün ve Sané oradan süre alacaklar. Çift forvet de oynayacağız sık sık. Golovin bizden en az 7 kemiksiz alır. Böyle bir transfer yerine defansif orta saha ve savunmayı genişletirdim.Yunusla rotasyona girecek tarzda bi isim, 40 maç oynasın diye beklemem, yunus 30-35 golovin 20-25 oynasa 10noda yeter
Hoş geldin kime sövdün de banlandın yav6-8 rotasyonuna adam almazsak OB ile külah değiştokuşu yaparız artık
HT Spor değil Now Spor demek istedim. @Ekin AmadEvet, Galatasaray kaybettiğinde de belli etmemeye çalışsa da aşırı agresif oluyor. Piyasadaki en aklı başında futbol yorumcusu, ne bizi ne de objektif olmak için başka takımları kayırdığını görmedim. Talisca geleceğinde kötü transfer deme cesaretini gösteren ender insanlardan biriydi. HT Spor ile ana akım medyada da yer almaya başlayacak.
Bu arada Socrates'te çok ağır Beşiktaş taraftarı olan Erman Yaşar dâhil hemen hemen herkes oldukça aklıselim yorumculuk yapıyor. Sadece benim hissiyatım süre olarak Fenerbahçe'ye daha fazla süre ayırmaları. Bunun da muhtemelen reytingle alakası var. Her şey iyi giderken çevremdeki Galatasaray taraftarı o kadar da yorumcu ağzına bakmıyor. İşleri kötü giden Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da deli gibi yorumcu dinliyor, soru soruyor, X'te takılıyor. Ona bağlı olduğunu düşünüyorum.
sen kötü ne demek biliyor musun vasat ayrı kelime kötü ayrı kelime kötü diyorsan futbol konuşmayalımYapma reis ayagı kotü yav nasıl değil. Ama geliyor ise napacaz ayağıni tarantinomuyuz biz diyorsan bir sey diyemem hak veririm
Biz de bu günde bir şey olmaz. Salı yada çarşamba bizim hareketli gün.Pazartesine hizli giris yaptik gibi
Alt taraf eyt listesikaleci piyasası felaket karışık şu an
seneye hepsinin sözleşmesi bitiyor zaten, muhtemelen yüksek bonservis çekmese klüpleri yıllık maaş + imza ücretiyle hepsini ikna edebiliriz
donnaruma
edereson
maignan
courtouis
eduard mendy
ortegea
mesllier
neuer
sommer
Dalga geçiyorlardır herhalde. Lauriente, Grealish, Sancho, Sterling(sağ- sol) bunlar piyasada satışta olan sol kanatlar.ölücem gülmekten fbliler vini,rodriygo ya da leao alacaklarını falan düşünüyorlar![]()