Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üyelerde burada ayağı kötü muhabbeti yapıyor gülmekten ölürsün. Kötü filanda değil ayağı bu arada. Guardiola oldu herkes başımıza bunların kafayı efem24'ten kaldırmayacaksın orada takılsınlar 24 saat her fantaziyi denerler.
Yapma reis ayagı kotü yav nasıl değil. Ama geliyor ise napacaz ayağıni tarantinomuyuz biz diyorsan bir sey diyemem hak veririm

Yunusla rotasyona girecek tarzda bi isim, 40 maç oynasın diye beklemem, yunus 30-35 golovin 20-25 oynasa 10noda yeter
Yabancı sınırı da varken 10 numaraya yaşça büyük oyuncu almanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Sara, Akgün ve Sané oradan süre alacaklar. Çift forvet de oynayacağız sık sık. Golovin bizden en az 7 kemiksiz alır. Böyle bir transfer yerine defansif orta saha ve savunmayı genişletirdim.

Evet, Galatasaray kaybettiğinde de belli etmemeye çalışsa da aşırı agresif oluyor. Piyasadaki en aklı başında futbol yorumcusu, ne bizi ne de objektif olmak için başka takımları kayırdığını görmedim. Talisca geleceğinde kötü transfer deme cesaretini gösteren ender insanlardan biriydi. HT Spor ile ana akım medyada da yer almaya başlayacak.

Bu arada Socrates'te çok ağır Beşiktaş taraftarı olan Erman Yaşar dâhil hemen hemen herkes oldukça aklıselim yorumculuk yapıyor. Sadece benim hissiyatım süre olarak Fenerbahçe'ye daha fazla süre ayırmaları. Bunun da muhtemelen reytingle alakası var. Her şey iyi giderken çevremdeki Galatasaray taraftarı o kadar da yorumcu ağzına bakmıyor. İşleri kötü giden Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da deli gibi yorumcu dinliyor, soru soruyor, X'te takılıyor. Ona bağlı olduğunu düşünüyorum.
HT Spor değil Now Spor demek istedim. @Ekin Amad

kaleci piyasası felaket karışık şu an
seneye hepsinin sözleşmesi bitiyor zaten, muhtemelen yüksek bonservis çekmese klüpleri yıllık maaş + imza ücretiyle hepsini ikna edebiliriz
donnaruma
edereson
maignan
courtouis
eduard mendy
ortegea
mesllier
neuer
sommer

6-8e kimse gelmez forumun %80inin sevdiği berkan var yav idare edemiyor mu o

Ağalar tescillilerin kimi aldığı önemli değil. O skrinarin her maç kırmızısi var. Osterwolde oe keremin ayağını kiriyordu benfica maçında. Adil bir federasyon ve hakem yönetimi olsun bunlar hiçbir maçı 11 kişi tamamlayamaz. Bizim yönetim net olmalı hakem konusunda tüm derbilerde yabancı hakem ve diğer maçlara yabancı var hakemi istemeli. Bakın en önemli yapacağımız şey bu olmalı. Transferler bir kenara bu olmalı asıl mesele. Geçen sene sivas maçında olduğu gibi iki operasyon çekerler öylece kalırız!!!!!

Edersonun ayağının iyi olması bizim için çok mu iyi olur bilemedim. Tembellik yapıp Osimhene her maç 70 tane uzun top atarız gibime geliyor.

kaleci piyasası felaket karışık şu an
seneye hepsinin sözleşmesi bitiyor zaten, muhtemelen yüksek bonservis çekmese klüpleri yıllık maaş + imza ücretiyle hepsini ikna edebiliriz
donnaruma
edereson
maignan
courtouis
eduard mendy
ortegea
mesllier
neuer
sommer
Alt taraf eyt listesi 😅

Trabzonspor:
Yusuf Demir (kiralık)
Carlos Cuesta
Kazımcan Karataş
2,5m€

Galatasaray:
Arseniy Batagov

-------------------------------------------

Beşiktaş:
Przemysław Frankowski
Victor Nelsson
Ahmed Kutucu

Benfica:
3m€

Galatasaray:
Gedson Fernandes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt