Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Osi geldi gerisi hallolur. Leminayı yedekleyelim yeter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis kazma değil de yaptığımız iş saçma eğer sadece bunu alıp sol stoper almayacaklarsatam okan buruk transferi ozaman
kazma bu çok belli
yine bir kazma buşmuş!
lanet olsun!!!!!
şimdiden yangın yapılmalı
Antrenmana çıkacak bu gün ve yarın o yüzden sanmıyorum bence KAP, videolar gelir bu gün. Ürünlerde ortaya çıkar ve cumartesi iyi satış yapılır.Osi kap cmtesi gelir imza felan diye. Bugün görüsme kapi gelir belki
Sanmiyorum ya, boey tarzi kullanacaktir dusuncesindeyimulan çok pis kuruldum yine
davinsona yedek alıyor
sırf apokerim kesilmesin diye
ulan seni avrupada apokerim yaktı!!!!!
nefret ediyorum bu evlatcılıkdan
şuan çon pis kuruldum!
Keşke girmeseler de bir şekilde bize düşse.Heriflere oyun kurucu kaleci lazım gireceklerini düşünmüyorum bu topa.
Apo yerine Lemina oynasın diyorum sara Torreira önünde yunusreis kazma değil de yaptığımız iş saçma eğer sadece bunu alıp sol stoper almayacaklarsa
aponun yerine atletik biri kesin lazım, clde madara ettiler adamı geçen sene, kimse izlemedi mi bilmiyorum ki
atıp atıp apoyu geçtiler diyorum, biri alıntı yapıp sen hangi maçları izledin diyor
her boku savunmaya geçen tiplerden aşırı irite oluyorum
okan hoca da bu yolda devam ederse bu kadronun içine s batırır, clde kimse senin sanen osimhenin var diye bakmaz çakıp geçer
valla kimse alınmayacaksa en mantıklısı bu olurApo yerine Lemina oynasın diyorum sara Torreira önünde yunus
reis kazma değil de yaptığımız iş saçma eğer sadece bunu alıp sol stoper almayacaklarsa
aponun yerine atletik biri kesin lazım, clde madara ettiler adamı geçen sene, kimse izlemedi mi bilmiyorum ki
atıp atıp apoyu geçtiler diyorum, biri alıntı yapıp sen hangi maçları izledin diyor
her boku savunmaya geçen tiplerden aşırı irite oluyorum
okan hoca da bu yolda devam ederse bu kadronun içine s batırır, clde kimse senin sanen osimhenin var diye bakmaz çakıp geçer
Şampiyonlar liginde sırıtmaz en azındanvalla kimse alınmayacaksa en mantıklısı bu olur
hoca aksam yayına cikiyomus
transfere dair yüreklere su serpecek demecler verecektir heralde