Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam okan buruk transferi ozaman

kazma bu çok belli
yine bir kazma buşmuş!

lanet olsun!!!!!

şimdiden yangın yapılmalı
reis kazma değil de yaptığımız iş saçma eğer sadece bunu alıp sol stoper almayacaklarsa

aponun yerine atletik biri kesin lazım, clde madara ettiler adamı geçen sene, kimse izlemedi mi bilmiyorum ki

atıp atıp apoyu geçtiler diyorum, biri alıntı yapıp sen hangi maçları izledin diyor

her boku savunmaya geçen tiplerden aşırı irite oluyorum

okan hoca da bu yolda devam ederse bu kadronun içine s batırır, clde kimse senin sanen osimhenin var diye bakmaz çakıp geçer

Bu Muslera hıyarı madem kalecilik yapacaktı sözleşmesini uzatıp yeni kaleci geldiğinde fesih edecek şekilde bir anlaşma yaptırsaydı ya.
Efsane falan ama kıl kaptım. Hayır altı üstü 4 ay daha sözleşmen olurdu bunun 1 ayı idman 1 ayı da max maç olurdu zaten. Gitti haziran ayında maça çıktı adam.

Halen çok eksik var. Ana kadro hariç bench'te tamamlamak gerek. Hatta bana kalsa Okan Buruk ekibine de takviye yapardım.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

reis kazma değil de yaptığımız iş saçma eğer sadece bunu alıp sol stoper almayacaklarsa

aponun yerine atletik biri kesin lazım, clde madara ettiler adamı geçen sene, kimse izlemedi mi bilmiyorum ki

atıp atıp apoyu geçtiler diyorum, biri alıntı yapıp sen hangi maçları izledin diyor

okan hoca da bu yolda devam ederse bu kadronun içine s batırır, clde kimse senin sanen osimhenin var diye bakmaz çakıp geçer
Apo yerine Lemina oynasın diyorum sara Torreira önünde yunus

Sol ayaklı dc/dmc oynayabilen 185 ve üstü Lemina’yı da yedekleyebilecek pas yüzdesi yüksek bir stoper almalıyız

iddaa ediyorum kazmanın önde gidenidir hatta

hiç izlemedim ama okan buruka güveniyorum yine en kazmasını bulmuşdur

hoca aksam yayına cikiyomus

transfere dair yüreklere su serpecek demecler verecektir heralde
1753954777926.webp

Morata giderse kiralık Nkunku alınmalı oluyorsa

Sağ sol kanat forvet arkası gerekirse forvet her yeri yedekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt