- 16 Haziran 2010
- 196.505
- 148.726
- 6.478
Kime gore?Tulus kalecisi Restes le ilgileniyormusuz. Tanımıyorum ama iyi diyorlar. 20 m piyasa değeri varmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime gore?Tulus kalecisi Restes le ilgileniyormusuz. Tanımıyorum ama iyi diyorlar. 20 m piyasa değeri varmış
2005 doğumlu tecrübesiz biraz.Tulus kalecisi Restes le ilgileniyormusuz. Tanımıyorum ama iyi diyorlar. 20 m piyasa değeri varmış
İş bilmemezlik , taraftar sayesinde bugün lemina ve Osimhen sahibiyizBiz Jelerti 9a alırken Monaco Singo’yu 9a alıyor.
Üstüne sen Frankowski alıyorsun sistemine uymuyor büyük takımı kaldıramıyor.
Sonra da Singo’ya 20-30 vermeyi konuşuyorsun.
Bir Doue yüzünden 50 milyon euro içeri girdik.
İkisi de gelmek istemedi, bu olabilir ama yerine muadil olarak bu oyuncuları almak kabul edilemez.Boey'i 35'e sattık sattığımızdan beri
Jelert-9 Milyon Euro
Frankowski-8 Milyon Euro
Aurier-100.000 Euro (İmza parası)
alındı 17.100.000 Euro sadece onun mevkisine harcandı.
Sonra da gidip
Cuesta-8 Milyon Euro
Jakons-9 Milyon Euro (tek iyi adam ama o da 25+ maça çıkamıyor kariyerinde)
Köhn-3.5 Milyon Euro
alındı. 20.500.000 Euro harcandı. (TOPLAM: 37.600.000 Euro)
O dönem bunları almayıp:
Zalewski- 9.000.000 Euro
Doue-9.000.000 Euro
alınabilse şu an sağda solda kimseyi aramıyorduk. Sadece bu ikisi ve Eren alınsa, Nelsson su kaynatmasa defans tamamdı.
Katildan nekadar kazandik, superchat den nekadar kazandik acaba. Aklimda deli sorulardün youtube'dan 10m euro gelir elde ettigimiz yönünde çıkan haberlere inanan var mı ya acaba
Singo yatırım transferi olur olursa.o büyük isimlerden birii değil asla
bu takım beni ağlatacak yemin ederim harika bir takım.
@Recep BurukKerem'in kaptırdığı topları hatırlayınca hala karnıma ağrılar giriyor.
İkisi de gelmek istemedi, bu olabilir ama yerine muadil olarak bu oyuncuları almak kabul edilemez.
bu takım beni ağlatacak yemin ederim harika bir takım.
Twitter ve gs sözlükteki Galatasaraylilara göre. Izlemisler demek kiKime gore?
İnşallah daha iyisini yapacak aslanlar.96-00de olan ortamin aynisi şuan.