- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.581
- 5.488
Lan alin şu asllaniyi.kurala da uyuyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert mi cuesta mi daha az topcu?ben herhangi bir kulübün jelerte değil 8-10, 3 milyon verdiğini bile sanmıyorum
yazın başından beri en fazla tutulduğum konu
Jelert mi cuesta mi daha az topcu?
Cuesta siradan vatandas oldugu icin adamin futbolcu olduguna falanda ikna etme isi falanda bir sureç tabi.İste frankowski gibi transferle Cuesta gibi transferin farkini goruyorsunuz..İkisi de les gibi oynadi birini cok az zararla gonderiyorsun digerini ustune para verip gonderemiyorsun..
Ayni sey Jakobs icin de gecerli yarim sezon sakatti satiyorum desen aldigin paralara gider hemen hemen
Bence yazmayı unutmuş haberinde yaptığımız tüm masrafı çıkarmış olacak diye bilgi vermisbilerek mi zorunlu yazmıyor bu illa tahrik edecek
Zanyolo 5-6Her 5 postta sunu görmek baydi artik
Zaniolo 10
Cuesta 5
.
.
.
İyi hoş da yabancı sayısında pek yeri kalmıyor gibiHer mevkiye illa trasfer yapip cözecegiz diye bir sart yok
Zaniolo biraz daha takim ve baglanti oyunculuguna yönelse, Sara ile dönüsümlü 10 no pozisyonunda oynarlar.
Oyun görüsü, sutlari falan iyi, güclü de. Biraz silkelenmesi lazim artik
Degil. Götumuz yere insin birazDonnaruma sonrası Ederson ne kadar can sıkıcı yaw
50.000 kişi ortalama 5.000 TL'den satılsa tümü 250.000.000 TL - 6m USD yapıyor.Stad dolarsa 10m dolar bırakır diyorlar doğru mu acaba yav? İnanılmaz birşey .. kombine olmayınca doğru olabilir sanki..
6 milyona anlaşılır gibi.
Eyvah 33 bine oynayacagiz gibi görunuyor. Febetö bile 45+ satmisti