Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci konusunda bizim yönetimin aklında bir meblağ var. O seviyeye gelmesi bekleniyor bence. Acele edecek bir durum olmadığını düşünüyorlar herhalde. Ligi idare ederiz, şampiyonlar ligine süre var diye. Ama düşünülen seviye olunca alırlar o ayrı. (Satış da bekleniyor olabilir.)

Stoper, Sağ bek ve orta saha için ise eylülü bile bulabilir diye düşünüyorum. Fırsat transferi kovalayacaklar. Kiralık veya satın alma opsiyonu şeklinde , kadroda düşünülmeyen oyunculardan...

ben yürürüm sane sane
osi boyadı beni gole

Senin fikrin, ben öyle düşünmüyorum, gayette doğal. Kapiş derken ? Bu tarz kelimeleri günlük hayatında sık sık kullanıyor olabilirsin burası bir forum, sen bir adminsin ve ben seni, sende beni tanımıyorsun, tam da kullandığın kelimenin yeri değil mi ? Neyse o sensin, bu da benim, saygılarımla.
Alperim dememişsin, renktaş. Şaşırdım.

Beki de stoperi de kotaracak bir sürü adamları var.

Ekli dosyayı görüntüle 297144

Şuradan Disasi ve Veiga'yı alabilsek iyi olurdu. Veiga şu an Bayern'in gündeminde.

Veiga, bizim için +2 kontenjanına uyuyor. Hem sol ayaklı hem de bek ve orta saha dahil her yerde oynayabiliyor. Gerektiğinde Lemina'yı bile yedekleyebilirsin Veiga'yla.

Veiga için Chelsea 40a veriyordu atleticoya son anda yattı şimdi Bayern istiyormuş galiba son hafta boşta olursa anca o zaman şansımız olur kiralık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kutlu Akpınar : Galatasaray orta saha için gurbetçi bir oyuncu ile anlaşabilir. Herkesin aklına ilk İlkay geliyor ama sonra netleşir. (trtspor)

Başka kim var ki gurbetçi orta saha?

Sağ bek vs stoper oynayan isimlerde neden 30m Eurolar konuşuluyor.

10m Euro'ya da canavar gibi oyuncular vardır. Fizikli olsun öncelik bu. Aksi bize gitmiyor.

Rafael Leão çok iyi bir oyuncu ama kadromuzda ihtiyacımız olmayan bir yere geliyor. Umarım belirli bir mantığı vardır.

Kaleci konusunda bizim yönetimin aklında bir meblağ var. O seviyeye gelmesi bekleniyor bence. Acele edecek bir durum olmadığını düşünüyorlar herhalde. Ligi idare ederiz, şampiyonlar ligine süre var diye. Ama düşünülen seviye olunca alırlar o ayrı. (Satış da bekleniyor olabilir.)

Stoper, Sağ bek ve orta saha için ise eylülü bile bulabilir diye düşünüyorum. Fırsat transferi kovalayacaklar. Kiralık veya satın alma opsiyonu şeklinde , kadroda düşünülmeyen oyunculardan...
Çok bekleyince de rakip diyor ki sana kalecimi vereceğim ama ben kim alacağım bu sefer fiyat yine yükseliyor.

Panik transferi yapmayalım diye sona bırakıp panik transferi yapmak, olur gibi.

Orta ayarını bulmak lazım geçen seneden akıllandılar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt