Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.260
- 13.586
- 1.998
onlar için de yanlış olur, onlara 6 lazım souza tarzıOnu bjk alacakmış gibi geliyor bana. Orta sahaları hiç yok neredeyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlar için de yanlış olur, onlara 6 lazım souza tarzıOnu bjk alacakmış gibi geliyor bana. Orta sahaları hiç yok neredeyse.
Bence bizim sağbeke mutlaka hızlı ve atletik oyuncu lazım.Mantıklı o da olabilir
Ama yerli bir sağ beke ihtiyaç var
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Savunma farkındalığını falan bilemem onu uzun uzun izleyenler bilir ama profil olarak Davinson'la Jakobs arası bir şeye benziyor. Bu bek de oynuyor bol bol bir de. Juve'de orta saha oynamıştı izlediğim bi' maçta sürekli ceza sahası çevresinde geziyordu. Potansiyelli, kıpır kıpır genç bir herif. Zaten Bayern ve Atletico'nun da istediği biri oldu bu yaz.Tarzı nasıl?
Hızı var mı?
İskandinavya'dan gelenMorata ders olsun bize. İspanya, iskandinav ülkeleri,ingiltere, italya yerlisi topçulardan uzak durmak lazım. Kültürel uyum sorunu ve aidiyet sorunları oluyor genelde bunlarda
Özbekler iyi sükse yaptılar. DK'nda göreceğizBu arada basaksehir cska moskovadan abbosbek feyzullaev'i almış 7.5 milyona. İyi transfere benziyor. Abbas Bey kardeşimize hosgeldin diyorum. Özbekler çok efendi insanlar
Genel olarak dememin sebebi o zaten istisnalar kaideyi bozmaz. Linnes de ortalama bir topçuydu ona katılmıyorum ama elmander farklı ülkede top oynadığı için belki de onda olmadı öyle bir sorun. Gelişmiş ülkelerin yerlisini alırsan yüksek ihtimal bizim ülkeye uyum problemi olur. Mesela dünkü karşılama izdihamında osimhen korkmaz ama bu dediğim ülkelerden birini getirsen tırsma ihtimali yüksekti. O sebeple güney amerikalı ve afrikalı topçular bizim ülkede daha fazla iş yapıyorİskandinavya'dan gelen
Elmander, Linnes alınır bu yorumu görse. Elmander savasciligiyla, azmi ve mücadelesiyle; derbi golcüsu olmasiyla çok seviliyordu. Linnes desen 6 sene oynadi; kaptan bile oldu
kaynak iyi deniyor
Kanata ihtiyacimiz yokki hadi diyelim para sorun değil vs.Leao falan gelmeyecek zaten imkansiz o paralara, bosuna hayal satmayin insanlara.