Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ederson bize yeter de artar
son senesi kötü geçti diyoruz ama elimizdekiyle kıyaslarsak muslera kaç senedir düşüşteydi.
yaşı da çok fazla sayılmaz. 32 olacak bir kaç haftaya. bir aksilik olmazsa minimum 3-4 senesi var.
avrupa başarısına gelirsek dünyanın en iyi kalecisi de gelse tek başına bizi yükseltemez. öyle bir kaleci yok dünyada. kaldı ki muslera da 12-13 sezonu dışında hep kötüydü avrupada.

Renato Veiga
2 video izledim. Biri Basel diğeri Chelsea Juve karışık. Bu arada geçen yıl burada istenir iken orta saha oynuyordu. Neyse gördüklerim
Çok güçlü gibi
Bildiğin Sara gibi deep player pasları atıyor hem de defalarca ( Basel )
Panenka penaltı
Kendi kullandığı duran toptan direkt gol
Zidane çalımı
Haliyle ayağı iyi
Boyu uzun ve ayakları da uzun olduğundan yatarak atak kesme ve top kapma
Duran toplardan kafayla gol
Isabetli şutlar

Benim gördüğüm sanki 190 cm boyundaki Sara gibi. Lemina gibi hızlı olduğunu sanmıyorum ( tabi bir Abdul ve Cuesta değil )
Videolarda gösterilmeyen kademe anlayışı, baskı yediğinde ne yaptığı + kayarak top kapmaya çalışırken kaç defa ıska geçtiği ve faul yaptığı. 90 dakika izleyenler daha iyi bilir
5 + 15 milyona deneyebiliriz

Bjkde demir ege,semih ve mustafa hekimoglu dışında pek kimse yoktu.bi çocuk daha var ama o da forvetti sanirim

fbnin u 14 u 15 falan şampiyon oldu.yatirim yaptılar zaten.arda gülerden sonra 2 çocuk vardı.birinin fiziği çok zayıf,gidip oynamak zorunda.digeri de herhalde karagumrukten geldi ama ben çok tutmadim

2009 doğumlu forvet erencan sayar da iyi ama bi ada yuzgec değil tabi

Bu basaksehire hiç bakmadım ama 2020'deki gibi zorluk çıkarmasınlar?suphe ettim malasef.

seneye o zorluk kesin cikacak ama ...trabzon da cikaracak..ama kalecisi,10 numarası olursa Galatasarayin hikaye 2015teki gibi sonuçlanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt