Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir osi forması almak istiyorum ama profesyonel formalar henüz çıkmamış
şu an satıştakiler taraftar forması
bir haftaya lig başlıyor ne zaman çıkacak bu forma dursun baba

İlk mac kalede Gunay stoperde Apoyu gorunce ben

JPEG görüntüsü.webp

kavukçu, elini kolunu sallayarak gidemez kimse demisti

alvağro yu süründürmeğe kararli anlasilan

La gazette della sport biz Osimheni isterken Napoli Uluslararası itibarını korumak istiyor Osimhene mobbing yapılırken sorun yok biz yapınca kural ihlali işlerine baksinlar.Morata nin keyfine göre hareket edecek değiliz kendi kendine triplere felan giriyor antrenmana çıkmıyor.

“Profesyonel futbolcumuz Gedson Carvalho Fernandes'in, FC Spartak-Moscow JSC'a kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; FC Spartak-Moscow JSC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 20.779.220 Avro ödeme yapacaktır. Ayrıca Kulübümüzle FC Spartak-Moscow JSC arasındaki transfer sözleşmesine göre toplamı 7.272.729 Avro'yu aşmayacak şekilde şarta bağlı bonuslar bulunmaktadır.”

2022 yılından bu yana formamızı giyen, bu süre zarfında kazandığımız bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan Gedson Fernandes’e kulübümüze katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Beşiktaş JK
Fernandesin gitmesi iyi oldu bence Orkundan çok daha iyi futbolcu.

1 Ağustos itibariyle Musleranın yeri dolmadı, Mertensin yeri dolmadı, 2 senedir boey'in yeri de dolmadı.
Yönetim Aloooooooooooooooooooooooooooo
Nerede bu adamlar

isin dogrusu ederson bizim oyunumuza daha uygun
Kalecinin görevi gol yememesi ben Edersonu daha gerçekçi görüyorum ve heyecan verici transfer ama Donnaruma dünyanın en iyi kalecisi dünyanın en iyi takımında oynuyor şuan her takıma uyar onu alacak butcemiz var mı şuan ondan emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt