- 4 Ağustos 2009
- 90.289
- 71.247
- 5.188
Evraklar hazırlanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kavukçu, elini kolunu sallayarak gidemez kimse demisti
alvağro yu süründürmeğe kararli anlasilan
Şu foto 30 milyon euroya patladı büyük rezillikti.Bence iyi adam yav Jakobs. Şu fotonun Singolusunu çekinsin Gardi baba![]()
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Fernandesin gitmesi iyi oldu bence Orkundan çok daha iyi futbolcu.“Profesyonel futbolcumuz Gedson Carvalho Fernandes'in, FC Spartak-Moscow JSC'a kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; FC Spartak-Moscow JSC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 20.779.220 Avro ödeme yapacaktır. Ayrıca Kulübümüzle FC Spartak-Moscow JSC arasındaki transfer sözleşmesine göre toplamı 7.272.729 Avro'yu aşmayacak şekilde şarta bağlı bonuslar bulunmaktadır.”
2022 yılından bu yana formamızı giyen, bu süre zarfında kazandığımız bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan Gedson Fernandes’e kulübümüze katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.
Beşiktaş JK
Kalecinin görevi gol yememesi ben Edersonu daha gerçekçi görüyorum ve heyecan verici transfer ama Donnaruma dünyanın en iyi kalecisi dünyanın en iyi takımında oynuyor şuan her takıma uyar onu alacak butcemiz var mı şuan ondan emin değilim.isin dogrusu ederson bizim oyunumuza daha uygun
Cibara kaleciyi aldık gelecek dedi biraz önce canlı yayında.
Ben haftaya yapacağımBugün storedan alışveriş yaptık. Elimizden geldiğince destek olmalıyız
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi