Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.178
- 14.016
- 2.828
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa da 16 yaşındaki çocuklar fişek gibi top oynuyor 18 yaşında Dünyaca ünlü oluyor bizimkiler kaçma peşine dusuyor sonlarının nasıl olacaklarını kendileri görsün.Menajerlerin elinde oyuncak olurdularDogruda.Cahillikte diz boyu.

arazi alinacaksa cok iyi, yok car cur edilecek bonservis e falan harcanacaksa kotu.@Hasan Bekir
Ekli dosyayı görüntüle 296386
IPO sadece bir gelir yöntemi değil, Galatasaray Mağazacılık A.Ş. için büyük yatırımları (arazi alımı gibi) finanse etme, markayı daha geniş kitlelere tanıtma ve kurumsal güvenilirliği artırma gibi stratejik avantajlar sunan, şirketi büyüten ve geleceğe taşıyan önemli bir adımdır.
Akanji İfb diyorlar
Yaprakji diye bir topçuya talip olsak ona da atlar bu eziklerAkanji İfb diyorlar
Çok üzüldüm yaaa.Ne umuluyordu ne oldu.Gelinen son nokta.Esas tartışmamız gereken konu bu.Menejer olayimi desek ne desek bilemedim.Yazik.

cityxtra.co.uk
Adamlar arabistan maaşı veriyorlar herkese, biz Davinsonun maaşı üstüne çıkmıyoruz ondan onlara gelebilir yaniakanjinin ifbde ne işi var gelse biz alırız
gündem nedir @Hakan Motz
![]()
Manuel Akanji permitted to speak with potential suitor by Manchester City
Manchester City have reportedly permitted Manuel Akanji to discuss a potential move away from the Etihad Stadium this summer. Akanji, 30, joined Manchester City for just over £15 million on the final…cityxtra.co.uk
Haber bu