Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajerler oyuncu önermek icin hazirlaniyor. Habercilikte çığır açmış.

Yahu arkadaş hadi tamam sitede reklamları anladık ta, kuş familyasının forma reklamı nedir yahu, herhangi bir yere tıklayamıyoruz, anında 50 tane reklam açılıyor.

Adam Rocky antrenmanı yapıyor :asd:

@Hasan Bekir

Ekli dosyayı görüntüle 296386

IPO sadece bir gelir yöntemi değil, Galatasaray Mağazacılık A.Ş. için büyük yatırımları (arazi alımı gibi) finanse etme, markayı daha geniş kitlelere tanıtma ve kurumsal güvenilirliği artırma gibi stratejik avantajlar sunan, şirketi büyüten ve geleceğe taşıyan önemli bir adımdır.
arazi alinacaksa cok iyi, yok car cur edilecek bonservis e falan harcanacaksa kotu.

Çok üzüldüm yaaa.Ne umuluyordu ne oldu.Gelinen son nokta.Esas tartışmamız gereken konu bu.Menejer olayimi desek ne desek bilemedim.Yazik.

Bu foto sürekli paylaşılıyor. Bir oyuncunun yazın kulüpsüz duruma düşmesi o kadar da anormal değil. Eğer ekstra bir bilgi yoksa? Yani bu çocuğun kariyerinin uçurumdan yuvarlanıp gittiği doğru gibi o ayrı da, daha transfer sezonu devam ediyor, belki bulur bir kulüp alt liglerden. Neden sırf şu an takımından ayrıldı ve Transfermarkt'ta kulüpsüz yazıyor diye bu kadar gündem oldu sadece onu anlamadım? Sezon başladıktan sonra hala kulüpsüz olsa biraz anlarım da...

Bu ve diğer beşiktaşlılar ancak bu kadar anlıyor futboldan.

Bir yorumcu şöyle bir yorum yapsa linç ederiz ayrca bizim yönetim Lewa'ya o parayı verse çarmıha gerer taraftar :asd:

Kıyasa bak biri 25 yaşında diğeri 36 :asd:

Şunun elitler'den 3-4 oyuncu ve Türkiyeden 4-5 oyuncudan fazlasını bildiğini sanmıyorum hala yorumcu diye kanalda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt