Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de ama iste hocamiz malesef ṣans vermezdi vermedi de. Insallah arda da hata yapmaz pek inancim olmasada

Berati hicbir super lig kulubu de takip etmiyor mu en cok bu kisma sasiriyorum.. Cocuk buyuk yetenek sadece biraz oynayip islenmesi lazim bizde sans bulmasi imkansiz da ne bileyim konya falan niye istemiyor 1. Ligde heba olmaz insallah

alt yapı konusunda bütçe lazım. ET harici kimse bunu bırak bir şey yapmayı dillendirmedi bile. Doğruysa işte altınordu dan 2 genç alınıyor geçen sene ocakta arda geldi. En basitinden beslenme,ulaşım. Bunu hoca mı karşılayacak yönetim mi?
Aynen katılıyorum .

Arda Ünyay fizik özellikleri ve yeteneklerinin yanında çok da özgüvenli.

Öğrenmeye de açık zeki biri olduğu belli.

Böyle futbolcular kırk yılda bir nadiren piyangodan çıkar gibi denk gelir.

Bu seneden itibaren formayı hak ederek alıp oynamaya başlayacaktır.

Osimhen gelmedi sag bek agliyor kaleci desen yok. Bu yönetimden bi cacık olmaz

Başarılı oldukları tek konu sosyal medyaya sürdükleri muhabirlerle yaratıkları algılar ve manipülasyonlar. Geçen 10 güne baksak şuan sanki 10 tane transfer yapılmış gibi bir hava var donnalar milotlar singolar edersonlar havada uçuştu hepsi imzaladı kap bildirimleri yapıldı gibi bir ortam yaratıldı. elde sadece sane var.

Osimhen gelmedi sag bek agliyor kaleci desen yok. Bu yönetimden bi cacık olmaz
Donnarummayı Edersonu geçtim, çolakis veya o ayarda bir kaleci, singo veya akanji ayarında bir stoper, Boey ayarında bir sağ bek, alternatif orta saha ve İlkay alınırsa, 3 yılın sonunda elit bir kadro kurmuş olur bu yönetim. Becerirler mi bilmiyorum, ama daha vakit var…

hazırlık maçlarında özellikle dikkatimi çeken şey çevre kontrolü çok iyi kesinlikle avanak gibi ofsaytı bozmuyor devamlı çevre kontrolü yapıyor ozan kabaktan felan çok daha iyi zaten kulupteki topçular için süpriz değil kaan,martens felan farkında ne kadar yetenekli olduğunun...

.

Yav Arda'yı oynatan, hazırlayan kim. Neyin inadı bu yahu.
Hoca olmadığı kesin, aksi taktirde geçen son 3 maçta oynatırdı. Arda yetenekli ve ayrıca herkes tatil yaşıyorken çocuk kendi başına çalışırı didindi; tıpkı Boey gibi… Hazırlık maçlarında da hoca 18 yaşında bonservis ile aşınan topçuya görev vermek zorunda. Çocuk da bireysel çalışmasının karşılığını aldı.. geldiğinde zaten sakattı, son maçlarda da hoca oynatmadı, sonra da tatile girdiler. Hoca hangi ara hazırlamış? Boey’ide kadro dışı bırakmıştı, Allahtan, başakta bile oynayamayan koşu eyleminin kendisini terkettiği adını unuttuğum bek sakatlandı ve başka bek de olmayınca boey oynadı..

Son düzenleme:
Osimhen transferini bekleyenler avucunu yalasın @Ata B. Oğuz

1753636124611.webp

Arda bireysel olarak çalışıyor, tıpkı boey gibi.. ve emeğinin karşılığını alıyor… hocanın filan bir etkisi yok..

Arda bireysel olarak çalışıyor, tıpkı boey gibi.. ve emeğinin karşılığını alıyor… hocanın filan bir etkisi yok..

Hocam boşver uğraşma. Birkaç ay sonra hatırlatırsan haklıymışsınız derler sonra hop bir lig şampiyonluğu ile her şey güllük gülistanlık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt