Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dediginde bir celiski yok mu? hem derbi galibiyetinin sampiyonluga tercih edilmesini elestirmissin hem real milan juventus galibiyetleri daha onemliymis gibi yazmissin.

orada kastım tek tek real juve vb galibiyeti değil

total olarak avrupa başarısı

sonuçta şlde yarı final demek bunlar veya bunlar ayarında birkaç takımı yenip elemekten geçtiği için

Şerefli 2.'lik, şerefsiz 8.'lik, namağlup ŞL gruplarından çıktık, ŞL gruplarda en çok puan toplayan Türk takımı olduk, Çeyrek final yaptık ha vs. gibi ıvır zıvır hönkürüşler Galatasarayca şeyler değildir.
Benim bildiğim bir Galatasaraylı için başarıyla nihayete ulaşamadığı hiçbir organizasyon övünülmeye değer değildir. Hoş bir anı olarak belki ancak bahse değerdir. O kadarr. 😌

images-39.webp

sonuçta şlde yarı final demek bunlar veya bunlar ayarında birkaç takımı yenip elemekten geçtiği için

Ben günün sonunda kazandığım kupaya bakıyorum açıkçası. ŞL'de çeyrek finale çıkmakla yarı finale çıkmak arasındaki farkı tam olarak algılayamıyorum. Sadece bir üst tur evet. Lakin Dortmund ŞL'de final oynadı daha 2 sene önce, kalkıp aaa ŞL Finalisti takım oooo çok büyükler mi çekiyorsunuz Dortmund ismini görünce?

Düzenli olarak ŞL'de takıl, lige de ambargo koy işte. Olması gereken bu.

farketmez ki. ligde sampiyon olamayip buyuk maclari kazanmakla avrupada sampiyon olamayip birkac buyuk takimi yenip yari final yapmak benzer seyler.

Arsenal'in müzesinde ŞL kupası yokken, Porto'nun var. Hanginizin gözünde Porto daha büyük takım?

Avrupa başarısı küçümsenmemeli, zorunluluk artık hoca bir şeyler yapmalı. Başarıdan kastım kupa almak değil kulübün kasasına para sokabilecek seviye de bir düzenek tutturulmalı. Bir tane bayern maçı 30 milyona oyuncu sattırdı bize. Arkadaş ortamında fb'li ile daşşak geçeceğiz diye 70 milyona adam çekme lüksümüz olmamalı.

Avrupa başarısı küçümsenmemeli, zorunluluk artık hoca bir şeyler yapmalı. Başarıdan kastım kupa almak değil kulübün kasasına para sokabilecek seviye de bir düzenek tutturulmalı. Bir tane bayern maçı 30 milyona oyuncu sattırdı bize. Arkadaş ortamında fb'li ile daşşak geçeceğiz diye 70 milyona adam çekme lüksümüz olmamalı.

Avrupa'da başarılı olmak dediğin şey zaten kulübün karnesine baktığında 1-2 tane sükseli galibiyet almak, mümkünse son 16'ya kalmak. Ve bunu bir kere değil, düzenli olarak önümüzdeki 10 sene boyunca yapabilmek. 10 sene boyunca fiks son 16'ya kalmayı başarmak mesela. Mükemmel bir başarı işte.

1 kere finale çıkıp hatta 1 kere kupayı kazanıp ardından 2-3 sene sonra sönüp gittiğin zaman maalesef hiçbir anlamı kalmıyor.

Arsenal Porto örneğini bu yüzden verdim. Arsenal'in ŞL kupası yok ama Porto'nun var. Ne olursa olsun günün sonunda buradan hiç kimse Porto daha büyük kulüp abi müzesinde ŞL var falan demez. Çünkü biri bunu bir kere başardı, ardından söndü gitti. Arsenal ise her zaman büyük turnuvaların en büyük gediklisi, her daim ama çeyrek finalde ama yarı finalde ismini gördüğümüz bir takım.

bir ustteki mesajda kedi resmi var
Avrupa'da başarılı olmak dediğin şey zaten kulübün karnesine baktığında 1-2 tane sükseli galibiyet almak, mümkünse son 16'ya kalmak. Ve bunu bir kere değil, düzenli olarak önümüzdeki 10 sene boyunca yapabilmek. 10 sene boyunca fiks son 16'ya kalmayı başarmak mesela. Mükemmel bir başarı işte.

1 kere finale çıkıp hatta 1 kere kupayı kazanıp ardından 2-3 sene sonra sönüp gittiğin zaman maalesef hiçbir anlamı kalmıyor.

Arsenal Porto örneğini bu yüzden verdim. Arsenal'in ŞL kupası yok ama Porto'nun var. Ne olursa olsun günün sonunda buradan hiç kimse Porto daha büyük kulüp abi müzesinde ŞL var falan demez. Çünkü biri bunu bir kere başardı, ardından söndü gitti. Arsenal ise her zaman büyük turnuvaların en büyük gediklilerinden birisi, her daim ama çeyrek finalde ama yarı finalde ismini gördüğümüz bir takım.

Arda aldı o formayı, şans bulacak, hoca vermeyecek yani, bulmasın da göreyim hocayı… ancak şansı Jankat’a verecek mi, onu görelim.
Ardayi kullanacaktor cunku muhtemelem transfer planlamasinda belki 1 tane az oyuncu transferi opsiyonunu masaya koydu arda.

Onemli olan hata yaptiginda ne kadar arkasinda durabilecek ve guvenmeye devam edecek.

Jankata ben mecbur kalmadikca dakika verecegini hic sanmiyorim. Gokdenizler onlar bunlar duzgun sure almadi vasat kupa maclari haricinde daha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt