Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor:
Yusuf Demir (kiralık)
Carlos Cuesta
Kazımcan Karataş
2,5m€

Galatasaray:
Arseniy Batagov

-------------------------------------------

Beşiktaş:
Przemysław Frankowski
Victor Nelsson
Ahmed Kutucu

Benfica:
3m€

Galatasaray:
Gedson Fernandes
Her ikisi icinde cok bence. Trabzona iki topcu yeter. Arabacilara ise tek Nelsson yeter.

Edersonun ayağının iyi olması bizim için çok mu iyi olur bilemedim. Tembellik yapıp Osimhene her maç 70 tane uzun top atarız gibime geliyor.

Ligde topa daha çok sahip olacağın için, ayağı iyi olan bir önlibero kalecisi olarak Ederson daha iyi olur.

Ama Şampiyonlar Ligi’nde rakipler topa daha çok sahip olacağı için, Donnarumma daha uygun olur.

Yeni nöbet hayırlı olsun.

Gedson'a ne derdiniz?

Dribbingci cigersiz 8.5 numara tanımına uyuyor. Bizde çok daha iyi olurdu açıkçası. 10/7 bir oyuncu bence. Bazen pas konusunda sakarliklari var ama dinamizmini beğeniyorum.

terör yuvası düzgün topçu alsa ismi yabancı basına düşerdi herhalde

neyse gündüz çıkar bakalım kimmiş

Bilmiyorum bi halt anlamadim bi saattir noluyo bunlarda.
Stadin isiklari da acikmis bi saattir bunlarda
2-3 güne liste vermeleri lazım o yüzden Skriniar ve sol kanatı zaten bu gün yarın indirmesi bekleniyordu. Almanya, İtalya'dan olsa oraların basını sağlamdır kaçırmazlar haberi gibi. Arabistan tarafından olabilir yada daha genç biri olabilir gibi sanki.

2-3 güne liste vermeleri lazım o yüzden Skriniar ve sol kanatı zaten bu gün yarın indirmesi bekleniyordu. Almanya, İtalya'dan olsa oraların basını sağlamdır kaçırmazlar haberi gibi. Arabistan tarafından olabilir yada daha genç biri olabilir gibi sanki.
Ya aklima gelenler
Sterling
Mane
Diaby (kötü olur ama araplardan geliyor)
Son
Kerem
Romulo

Baska aklima gelen yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt